Strenge coronatests Nederlandse ONE championship vechters
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Strenge coronatests Nederlandse ONE championship vechters

Strenge coronatests Nederlandse ONE championship vechters

Er gelden strikte Covid-19-protocollen voorafgaand aan de ONE Championship’s evenementen de komende maanden.

Chatri Sityodtong, de CEO van One Championship kondigde aan dat de internationale vechters, waaronder de Nederlanders vanaf 9 oktober weer te zien zullen zijn. Startende met MMA-vechter Reinier de Ridder die op 30 oktober vecht voor de titel tegen Aung La N’Sang.

Via een persconferentie heeft Sityodtong, de veiligheidsprotocollen onthuld die zullen worden toegepast om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen en die zijn niet mals. De internationale en Nederlandse vechters worden vier keer getest. Voordat ze naar Singapore vliegen, bij aankomst, voor en na het gevecht terwijl anderen twee keer worden getest.

Zorginstelling

Na te zijn getest bij aankomst in Singapore, moeten atleten, trainers en personeel in isolatie blijven totdat ze een negatief testresultaat krijgen. Mocht iemand positief testen, zegt Sityodtong dat “de relevante volksgezondheid maatregelen waar nodig voor de deelnemers zouden gelden”.

Volgens de website van het Ministerie van Volksgezondheid (MOH) wordt iedereen met een positieve testuitslag gecontacteerd door de MOH en een zorgverlener, die ervoor zorgt dat ze naar een zorginstelling worden vervoerd.Terwijl ze in Singapore zijn, is reizen beperkt tot de evenementen bubbel.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page