Strenge coronatests Nederlandse ONE championship vechters Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Strenge coronatests Nederlandse ONE championship vechters

Strenge coronatests Nederlandse ONE championship vechters
Strenge coronatests Nederlandse ONE championship vechters

Er gelden strikte Covid-19-protocollen voorafgaand aan de ONE Championship's evenementen de komende maanden.

Chatri Sityodtong, de CEO van One Championship kondigde aan dat de internationale vechters, waaronder de Nederlanders vanaf 9 oktober weer te zien zullen zijn. Startende met MMA-vechter Reinier de Ridder die op 30 oktober vecht voor de titel tegen Aung La N’Sang.

Via een persconferentie heeft Sityodtong, de veiligheidsprotocollen onthuld die zullen worden toegepast om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen en die zijn niet mals. De internationale en Nederlandse vechters worden vier keer getest. Voordat ze naar Singapore vliegen, bij aankomst, voor en na het gevecht terwijl anderen twee keer worden getest.

Zorginstelling

Na te zijn getest bij aankomst in Singapore, moeten atleten, trainers en personeel in isolatie blijven totdat ze een negatief testresultaat krijgen. Mocht iemand positief testen, zegt Sityodtong dat "de relevante volksgezondheid maatregelen waar nodig voor de deelnemers zouden gelden".

Volgens de website van het Ministerie van Volksgezondheid (MOH) wordt iedereen met een positieve testuitslag gecontacteerd door de MOH en een zorgverlener, die ervoor zorgt dat ze naar een zorginstelling worden vervoerd.Terwijl ze in Singapore zijn, is reizen beperkt tot de evenementen bubbel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws