Stoyan Koprivlenski! 'Beroofd tijdens Glory Rivals 4' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Stoyan Koprivlenski! 'Beroofd tijdens Glory Rivals 4'

Stoyan Koprivlenski! 'Beroofd tijdens Glory Rivals 4'

Stoyan Koprivlenski verloor eerste kerstdag zijn kickbokswedstrijd tijdens Glory rivals 4 in Japan tegen Kaito Ono. De Bulgaar lijkt het niet eens te zijn met de beslissing van de jury.

Vechten in het buitenland is nooit zonder risico's, afhankelijk zijn van een jury in het thuisland van je tegenstander is vaak vechten tegen meerdere opponenten. Een knock-out scoren is dan de enige oplossing, maar als deze niet valt ben overgelaten aan de genade van de jury.

Het gevecht was ook zeer close en had net zo goed aan Koprivelenski kunnen worden toegewezen. Voor de tweede keer in twee maanden tijd stond Koprivlenski aan de verkeerde kant van een split decision. Begin oktober kwam 'The Sniper' tekort tegen de Glory lichtgewicht kampioen Tyjani Beztati.

Ik heb duidelijk gewonnen

Dit keer is hij er echter zeker van dat de juryleden een fout hebben gemaakt. "Om eerlijk te zijn, ik dacht dat ik aan het winnen was. Ik voel me beroofd, ik denk dat ik het gevecht heb gewonnen. Ik denk dat ik meer stoten, trappen en knieën heb uitgedeeld. Ik denk dat ik meer schade heb aangericht aan zijn gezicht en lichaam. "

Koprivlenski was niet de enige die er zo over dacht, aangezien een aantal kickboksfans online een soortgelijke mening uitten "Ik ben blij dat mensen denken dat ik dat gevecht heb gewonnen, op internet. Ik denk dat het waarschijnlijk komt omdat we in Japan zijn, ik denk dat het een beetje de schuld van de juryleden is", aldus Koprivlenski.

Ondanks het feit dat hij zich benadeeld voelt, verklaarde Koprivlenski zijn wens om terug te keren naar Japan en opnieuw te vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws