‘Stem mee’: Glory vraagt hulp kickboks fans – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Stem mee’: Glory vraagt hulp kickboks fans

‘Stem mee’: Glory vraagt hulp kickboks fans

Glory Kickboxing vraagt de kickboks fans om hulp. Mee beslissen en stemmen over de veel besproken uitslag van het gevecht tussen Alex Pereira en Artem Vakhitov van afgelopen januari.

'Stem mee': Glory vraagt hulp kickboks fans

Tijdens het groots opgezetten kickboks evenement eind januari stonden de inmiddels lichtzwaargewicht kampioen Pereira en Vakhitov tegenover elkaar. Pereira die de Glory middengewicht titel al in bezit had, kaapte het lichtzwaargewicht goud weg voor de neus van de Rus.

Dicussie

Het duurde niet lang of de uitslag werd punt van discussie, het kamp van Vakhitov kwam naar buiten om haar ongenoegen te uitten. Van de zijde van Pereira bleef het stil. Glory vraagt de fans om de wedstrijd te beoordelen. Op twitter post de organisatie; ,,Vanaf morgen plaatsen we één ronde per dag op onze pagina’s, en fans krijgen de kans om te stemmen op wie volgens hen elke ronde heeft gewonnen!”

Een herkansing zal volgens Glory zeker een van de opties zijn. Al is het even stil vanuit de organisatie aan de achterkant wordt er flink gewerkt aan komende events. Verwacht wordt dat begin zomer de fans weer kunnen genieten, met of zonder Pereira en Vakhitov 2.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page