SLIM: Zo houdt GLORY Rico en haar andere kickboksers binnen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / SLIM: Zo houdt GLORY Rico en haar andere kickboksers binnen

SLIM: Zo houdt GLORY Rico en haar andere kickboksers binnen

SLIM: Zo houdt GLORY zijn kickboksers binnenshuis en tevreden

GLORY Kickboxing maakte eind vorig jaar een doorstart na een faillissement te hebben geleden. Er wordt op de valreep een evenement georganiseerd in december met Badr Hari. In Januari was Rico Verhoeven aan de beurt. Maar hoe houdt je de andere kickboksers binnen.

Als vechters een tijd zonder gevechten zitten gaat het jeuken, immers is dit de manier waarop er geld verdiend wordt, vechten is brood op de plank. Dot geld zeker voor de kickboksers van GLORY die gewend zijn vaak actie te zijn.

Toch staan er een groot aantal al een tijd aan de zijlijn, zonder gevecht. Om deze binnen de gelederen te houden laat GLORY de vechters die nog onder contract staan, bij andere organisaties vechten. Dit heeft zo zijn voordelen, de vechter blijft actief en verdiend geldt. Het andere voordeel is dat deze trouw blijven aan GLORY.

Flexibel moet je zijn

Een van de voorbeelden is Yousri Belgaroui, deze vocht recentelijk een MMA-wedstrijd en heeft de smaak te pakken. meerdere komen eraan. Navraag bij GLORY leert dat er toestemming is gegeven. Ook laat de vechter zelf weten op Instagram snel weer bij GLORY in de ring te staan.

Niet elke organisatie is zo flexibel, neem ONE Championship die een groot aantal Nederlandse vechters in haar gelederen heeft. Deze staan ook stil maar krijgen geen toestemming. Contract zegt simpel, mag niet. GLORY doet dit dus wel en zekert zo ook haar eigen vechters. Die binnenkort zegt de organisatie weer volop in actie zullen komen.

Bekijk ook

UFC staredowns: 3 titels staan ​op het spel morgen

Er staan maar liefst drie titelgevechten op het spel tijdens UFC 261 dit weekend.

Bloedsport: UFC’er Masvidal start eigen Bare Knuckle organisatie

n het verleden nam Masvidal deel aan de niet-goedgekeurde vechtpartijen in achtertuinen.

KNOKKEN: McGregor koopt kroeg, slachtoffer krijgt verbod

Conor McGregor koopt een pub waar hij een oude man een klap in het gezicht heeft gegeven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page