SLIM: Zo houdt GLORY Rico en haar andere kickboksers binnen Nieuws
Nieuws

SLIM: Zo houdt GLORY Rico en haar andere kickboksers binnen

SLIM: Zo houdt GLORY Rico en haar andere kickboksers binnen

GLORY Kickboxing maakte eind vorig jaar een doorstart na een faillissement te hebben geleden. Er wordt op de valreep een evenement georganiseerd in december met Badr Hari. In Januari was Rico Verhoeven aan de beurt. Maar hoe houdt je de andere kickboksers binnen.

Als vechters een tijd zonder gevechten zitten gaat het jeuken, immers is dit de manier waarop er geld verdiend wordt, vechten is brood op de plank. Dot geld zeker voor de kickboksers van GLORY die gewend zijn vaak actie te zijn.

Toch staan er een groot aantal al een tijd aan de zijlijn, zonder gevecht. Om deze binnen de gelederen te houden laat GLORY de vechters die nog onder contract staan, bij andere organisaties vechten. Dit heeft zo zijn voordelen, de vechter blijft actief en verdiend geldt. Het andere voordeel is dat deze trouw blijven aan GLORY.

Flexibel moet je zijn

Een van de voorbeelden is Yousri Belgaroui, deze vocht recentelijk een MMA-wedstrijd en heeft de smaak te pakken. meerdere komen eraan. Navraag bij GLORY leert dat er toestemming is gegeven. Ook laat de vechter zelf weten op Instagram snel weer bij GLORY in de ring te staan.

Niet elke organisatie is zo flexibel, neem ONE Championship die een groot aantal Nederlandse vechters in haar gelederen heeft. Deze staan ook stil maar krijgen geen toestemming. Contract zegt simpel, mag niet. GLORY doet dit dus wel en zekert zo ook haar eigen vechters. Die binnenkort zegt de organisatie weer volop in actie zullen komen.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/frustratie-ex-glory-kampioen-blijft-smeken-om-gevecht/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws