'Slappeling' Kickbokser Michael pissed off op rivaal Rodtang
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Slappeling’ Kickbokser Michael pissed off op rivaal Rodtang

‘Slappeling’ Kickbokser Michael pissed off op rivaal Rodtang

'Slappeling' Kickbokser Michael pissed off op rivaal Rodtang

Savvas Michael is op zijn zachtst gezegd niet blij met de afzegging door Rodtang Jitmuangnon. De twee zouden later vandaag strijden in de Muay Thai vlieggewicht Grand Prix halve finale bij ONE op Prime Video 1.

De afzegging van Rodtang zou komen door een niet nader genoemde ziekte. Echter haalde de Thai zijn wedstrijd gewicht niet en er niet in slaagde een monster in te dienen voor de verplichte hydratatie test is. Dat is volgens Michael de reden dat Rodtang niet wil vechten. ,,Ik ben echt diepbedroefd en er kapot van om aan te kondigen dat mijn gevecht met Rodtang nu is geannuleerd. Rodtang wilde niet aankomen en wil niet vechten”, schrijft Michael op zijn Facebook.

,,Ik heb 3 maanden in het kamp gezeten om tegen deze man te vechten. 90 dagen opgesloten in een vierkante doos in de sportschool. Eet, slaap, train om deze man te verslaan. Ik stort dagelijks mijn hart in deze sport en ik wilde winnen voor alle mensen die in mij geloven.”

Betere vechter

Maar er is een last minute vervanger gevonden, Panpayak zal de handschoenen opnemen tegen Michael die zegt: ,,Ik ga nu vechten tegen een legende van Muay Thai. Een totaal andere stijl. Panpayak is een betere vechter dan Rodtang. Hij is 3x vechter van het jaar en meerdere keren Thailand kampioen en versloeg alle beste namen in Muay Thai. Ik vecht tegen iedereen, altijd en overal. Ik vrees geen mens op aarde. Vandaag bewijs ik het.”

ONE op Prime Video 1 gaat door met in totaal 9 gevechten, bestaande uit vier Muay Thai-gevechten en vijf MMA-gevechten. In de headliner neemt Adriano Moraes het op tegen Demetrious Johnson in een rematch voor de ONE Championship-vlieggewicht titel.

Bekijk ook

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! 'Superbon uitgeschakeld'

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! ‘Superbon uitgeschakeld’

Tayfun Ozcan vecht morgen alsnog tegen Marat Grigorian

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video)

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges hielden vandaag interviews,

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page