Ex GLORY kampioen maakt 31 juli ONE Championship debuut Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ex GLORY kampioen maakt 31 juli ONE Championship debuut

Ex GLORY kampioen maakt 31 juli ONE Championship debuut
Ex GLORY kampioen maakt 31 juli ONE Championship debuut

ONE Championship heeft een groot aantal gevechten en toegevoegd aan het ONE: NO SURRENDER evenement dat live wordt uitgezonden op 31 juli vanuit Bangkok, Thailand.

ONE Championship kondigde vandaag de toevoeging aan van twee mixed martial arts-gevechten. En nog een ONE Super Series-gevecht. Waarmee het blockbuster ONE: NO SURRENDER event compleet is.

In het tweede co-main event van de avond zullen in een ONE Super Series Kickboxing Superfight, kickboks supersterren Superbon Banchamek en voormalig GLORY Kickboxing kampioen Sitthichai Sitsongpeenong voor het eerst strijden in de ONE Championship-ring.

Grote gevechten

Het eerste co-main event zal een strijd zijn om het ONE Featherweight Muay Thai Wereldkampioenschap met regerend kampioen Petchmorakot Petchyindee Academy die zijn grootste uitdaging ooit zal aangaan tegen Yodsanklai IWE Fairtex.

Het ONE: NO SURRENDER event zal gratis te zien zijn via het YouTube kanaal van ONE en de gratis App voor Android en iPhone.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws