'Shit wat doe ik hier? Badr bracht me van mijn stuk' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Shit wat doe ik hier? Badr bracht me van mijn stuk' (video)

'Shit wat doe ik hier? Badr bracht me van mijn stuk' (video)

Badr Hari is een legende in de kickboksring, niet alleen op fans maakt hij een stevige indruk. Ook mede kickboksers zijn vaak geïmponeerd door 'The Golden Boy'. Serkan Ozcaglayan won afgelopen week de Glory 2021 debuut van het jaar award en sprak onder andere over zijn eerste ontmoeting met Badr.

De 27-jarige Ozcaglayan liet een goede indruk achter bij zijn debuut tijdens Glory's evenement in oktober. Als neef van de legende Gökhan Saki is hij wel wat gewend maar zijn kennismaking met Badr staat hem nog goed bij. ,,Natuurlijk heb ik altijd tegen Badr opgekeken omdat hij gevechten heeft gevochten die niet normaal zijn", zegt Ozcaglayan.

Levende legende

,,Ik herinner me toen ik hem voor het eerst ontmoette, het was voor zijn eerste gevecht tegen Rico. Hij was toen nog aan het trainen bij Mike's Gym. We stonden in de ring om te beginnen met sparren, we raakten handschoenen aan en zijn hele gezicht veranderde. Ik dacht “shit, wat doe ik hier?”. Hij is ook een echte levende legende en ik heb veel van hem geleerd."

Inmiddels trainen zowel Ozcaglayan als Badr onder de leiding van Said El Badaoui. ,,Ik train met Said El Badaoui bij SB Gym in Utrecht. Ik heb Said gekozen als coach omdat ik denk dat hij meer verstand heeft van kickboksen dan andere kickbokstrainers", aldus de Glory debutant.

Ik vecht tegen iedereen

,,We hebben daar een heel goed team. Ook sport ik met Hans Kroon bij Fitnesscentrum Noord in Rotterdam. Al mijn KO-kracht komt van die fysieke training. Hans heeft Gökhan gedurende zijn hele K-1-reis getraind. Hij is zeer ervaren in het trainen van kickboksers en weet wat hij doet."

Op de vraag wie Ozcaglayan graag als volgende tegenstander ziet; ,,Ik zal niemand vermijden. Het liefst iemand in de top drie (middengewicht divisie. red.), want ik wil me omhoog werken. Ik begrijp ook dat ze iemand die in de top tien staat een kans willen geven, die kans kreeg ik ook. Het maakt mij niet uit, maar het liefst iemand in de top drie", besluit Ozcaglayan. Meer lezen KLIK HIER!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws