Serkan tegen Wisse voor de Glory titel in Februari! 'Maak dat gevecht' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Serkan tegen Wisse voor de Glory titel in Februari! 'Maak dat gevecht'

Serkan tegen Wisse voor de Glory titel in Februari! 'Maak dat gevecht'

Donovan Wisse moet zijn Glory wereldtitel verdedigen tegen Serkan Özçağlayan. Althans als het aan de vechtfans ligt, deze zien Wisse het liefst tegen de Turks-Nederlandse vechter in de ring staan.

De twee middengewichten zouden in februari de kickbokshandschoenen moeten kruizen als Glory 83 plaatsvindt. Een poll gehouden onder onze volgers wijst uit dat de fan Özçağlayan als de tegenstander zien voor Wisse en de nummer een uitdager Cesar Almeida hiermee passeren.

Özçağlayan heeft Wisse al uitgedaagd en de kampioen zegt de mond van de Turks-Nederlandse vechter te willen snoeren. Het recept voor een gevecht met gegarandeerd vuurwerk. Maar liefst 71% van de respondenten ziet het gevecht wel zitten.

Het is natuurlijk aan de Matchmaker van Glory om te bepalen wie er tegen de kampioen zal staan. Echter lijkt het erop dat als er een gevecht tussen Özçağlayan en Wisse plaats zal vinden, de fans massaal aanwezig zullen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws