Serena Molenaar (12) naar WK Muaythai in Maleisië: 'Groot kickbokstalent' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Serena Molenaar (12) naar WK Muaythai in Maleisië: 'Groot kickbokstalent'

Serena Molenaar (12) naar WK Muaythai in Maleisië: 'Groot kickbokstalent'

Serena Molenaar is geselecteerd voor het WK Muay Thai in Maleisië. Het 12-jarige talent van sportschool Allround Boxing in Alphen aan den Rijn is vastberaden hoge ogen te gooien.

Nederland heeft een aantal kickboks talenten waar Serena er een van is. De jonge kickboksster traint al vanaf haar vierde jaar. Zoals het een talent betaamd is Serena vier tot vijf keer per week aan het trainen. Deze week werd bekend dat Serena naar het WK mag.

Groot talent

De weg naar de top is niet makkelijk: ,,Hoewel iedereen in haar talent gelooft, heeft zij in het begin veel te maken gehad met verlies en teleurstelling.", volgens Allround Boxing. Trainer Bjorn Hoogeveen mocht Serena het goede nieuws van haar deelname aankondigen.

Samen met haar trainers Hoogeveen, Mike de Wit en Kali Versluis die tevens de moeder is van Serena is er hard gewerkt om de stijgende lijn waarin Serena zich nu bevindt te bereiken. ,,Serena is gescout voor het Nederlandse Muay Thai team en mag deze zomer in Maleisië laten zien wat zij allemaal in huis heeft!!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws