Schreeuw om kampioenstrijd tussen Cedric Doumbe en Regian Eersel groot
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Schreeuw om kampioenstrijd tussen Cedric Doumbe en Regian Eersel groot

Schreeuw om kampioenstrijd tussen Cedric Doumbe en Regian Eersel groot

Regian Eersel (L) en Cedric Doumbe (R)

Cedric Doumbe zou Regian Eersel moeten treffen in de GLORY kickboxing ring. Zo is de algemenen mening van de fans. Deze zouden de twee super kampioenen graag tegenover elkaar zien staan.

Vorige week slaagde Doumbe er zonder al teveel moeite in zijn GLORY weltergewicht titel te behouden tegen Karim Gahdjji. Oorspronkelijk stond de Nederlandse en interim kampioen Murthel Groenhart gepland om tegen Doumbe te vechten. Groenhart moest afzeggen wegens een blessure aan zijn rib. Dus werd Gahdjji last minute opgeroepen.

Echter zien de fans van ONE Championship lichtgewicht kampioen Regian Eersel, graag hun idool in de ring verschenen tegen de Fransman Doumbe. Eersel die onder de grote kampioenen in het kickboksen gerekend kan worden zou dan wel dispensatie moeten krijgen van ONE.

Toestemming

Echter is ONE niet zo scheutig met het geven van toestemming aan haar vechters om elders te knokken. Waarvan sommige al sinds de coronapandemie of langer aan de kant zitten.

De fans zien het wel zitten en reageerden dan ook onder een post van Doumbe dat hij dan wel bij GLORY kampioen mag zijn, maar hij door Eersel van de troon gestoten zal worden.

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page