Schande: Nederlandse kickbokser bestolen van overwinning Nieuws
Nieuws

Schande: Nederlandse kickbokser bestolen van overwinning

Schande: Nederlandse kickbokser bestolen van overwinning
Schande: Nederlandse kickbokser bestolen van overwinning

Dat je als kickbokser simpelweg soms niet mag winnen in het buitenland lijkt bittere waarheid.

Dit ervoer klaarblijkelijk kickbokser Mike Sprangh van Mike's Gym tijdens Dynamite Fighting Show in Piatra Neamt, Roemenië. Zijn wedstrijd tegen zijn Roemeense tegenstander Bogdan Nastase leek als overwinning in de tas van de Nederlander te zitten. Maar tot een ieders verbazing ging de overwinning niet naar Sprangh, maar naar de Roemeen.

Op social media was dan ook het ongenoegen te lezen over de beslissing, in een van de reacties merkte de coach en trainen van Sprangh, kickboks legende Joerie Mes op dat zelfs de scheidsrechter verbaasd was en dit het team van Sprangh ook meedeelde.

Verbazingwekkend

"De scheidsrechter kwam drie keer naar ons toe naar de uitslag. Om te zeggen dat het onterecht was en zijn excuus aan te bieden," zegt Joerie Mes. Navraag van de redactie of het team in protest zou gaan leverde het antwoord op dat dit geen zin had, in de regel draait een organisatie beslissingen dan ook niet terug.

ZIE OOK >> Mike Sprangh pakt overwinning in Almere

Het onterechte verlies van Sprangh zwengelt de discussie aan dat een gevecht winnen tegen een publiekslieveling in het buitenland, welhaast onbegonnen werk lijkt. Overigens won Chico Kwasi ook afkomstig van Mike's Gym, wel zijn partij tegen de Roemeen Nino Patvean.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws