'Schandalig wat Glory doet': Ex-kampioen Van Roosmalen baalt
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Schandalig wat Glory doet’: Ex-kampioen Van Roosmalen baalt

‘Schandalig wat Glory doet’: Ex-kampioen Van Roosmalen baalt

Robin van Roosmalen voormalig Glory kampioen, kondigde afgelopen vrijdag aan te stoppen met kickboksen. Tegen Omroep Brabant-radioprogramma De Zuidtribune zegt Van Roosmalen dat Glory hem links heeft laten liggen en dat schandalig te vinden.

De voormalige kampioen Van Roosmalen stopte met pijn in zijn hart, maar zijn lichaam zal niet volledig kunnen herstellen na het tragische auto-ongeluk waarbij de topvechter zijn zusje Melissa verloor. Van Roosmalen zegt echter dat Glory nooit de moeite heeft genomen hem te contacten en te steunen.

Nooit om mij bekommert

,,Met alle respect, maar ik vind dat ze mij de afgelopen tijd niet helemaal netjes behandeld hebben. Ze hebben nog nog nooit uitgenodigd voor een evenement in Nederland of daarbuiten”, zegt van Roosmalen. ,,Ik was er al bij sinds Glory 1. Ik heb geholpen Glory op te bouwen. Maar dan danken ze je nu opeens af.” (lees verder onder video).

Ook zegt van Roosmalen geen bericht van Glory te hebben ontvangen over zijn besluit te stoppen; ,,Ze hebben nog niet eens mijn afscheidspost op Instagram gedeeld. Niet eens een belletje gedaan. Het is eigenlijk, ja, schandalig”.

Hall of Fame

In zijn tijd bij Glory scoorde Van Roosmalen die tot de beste kickboksers ter wereld behoorde grote successen. In totaal is van Roosmalen zevenvoudig wereldkampioen. Hij vindt dan ook dat hij een plek in de Glory Hall of Fame verdiend.

De Kickbokser grapte daar over op Instagram maar ziet dat nu anders; ,,Het was een beetje een grapje. Maar inderdaad, ik vind wel dat ik daar recht op heb.”, besluit van Roosmalen.

Bekijk ook

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut (video)

Deze zette een lowkick in maar werd vrijwel afgestraft door Prikaza.

Glory neemt maatregelen! 'Gedragsregels voor fans en vechters'

Glory Collision 4 maatregelen! ‘Gedragsregels voor fans en vechters’

Voor Glory Collision 4 welke deze zaterdag plaatsvindt in het Gelredome Arnhem

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op'

Badr lijnrecht tegenover Overeem: ‘Ik domineerde elk gevecht, pas maar op’ (video)

Op de vraag hoe het er zaterdag aan toe zal gaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page