Sarel de Jong vs Anke van Gestel Nieuws
Nieuws

Sarel de Jong vs Anke van Gestel

Sarel de Jong vs Anke van Gestel
Sarel de Jong vs Anke van Gestel

Een knaller van een damespartij tussen 2-voudig wereldkampioene Sarel de Jong en de Belgische voormalig wereldkampioene Anke van Gestel.

De Groningse Sarel de Jong heeft het afgelopen jaar ontzettend veel indruk gemaakt en heeft binnen 1 jaar verschillende titels weten te bemachtigen in 2 verschillende gewichtsklassen. Haar laatste 2 partijen eindigden beiden vroegtijdig wat haar zelfvertrouwen alleen maar ten goede komt. De vriendelijk ogende Groningse ondergaat in de ring een metamorfose en er ontstaat direct actie en explosiviteit. Zij heeft de beschikking over een top conditie en heeft een gevarieerd arsenaal aan effectieve technieken in huis.

Haar Belgische opponente lijkt totaal niet onder indruk en heeft naar eigen zeggen voor hetere vuren gestaan. Zij is voormalig wereldkampioene en heeft over heel de wereld gevochten met uitstekende behaalde prestaties. Zij beschikt over de juiste kwaliteiten en ervaring om de partij naar haar hand te zetten.

Zal de gretigheid van de Groningse de doorslag geven of de ervaring van onze zuider-buurvrouw?

Al met al een interessante partij waar het laatste woord nog niet over gezegd is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws