Samen aan de top in de kickbokswereld: Cor en Nick Hemmers Nieuws
Nieuws

Samen aan de top in de kickbokswereld: Cor en Nick Hemmers

Samen aan de top in de kickbokswereld: Cor en Nick Hemmers
Samen aan de top in de kickbokswereld: Cor en Nick Hemmers

Cor en Nick Hemmers staan dit jaar 35 jaar aan de top in de kickbokswereld.

Opgericht door Cor Hemmers in 1984, voert zijn zoon Nick sinds 2012 de scepter over een van Nederlands oudste kickboksscholen, Hemmers Gym in Breda. Met het 35-jarig bestaan van Hemmers Gym deze maand, blikken Cor en Nick Hemmers met een speciaal jubileum magazine terug op de behaalde successen aan de top van het Muay Thai- en kickboksen.

KLIK HIER VOOR HET JUBILEUM MAGAZINE

Cor Hemmers: “Het Nederlandse kickboksen is een begrip geworden in de hele vechtsportwereld, ook in het MMA. Als ik terugkijk op de afgelopen 35 jaar hebben Ramon Dekkers en ik toch wel aan de bakermat gestaan van het hedendaagse kickboksen…”

Echte kickboks pioniers

Nick Hemmers vult aan: “Ik ben letterlijk geboren in de kickbokssport. Mijn vader en broer waren legendarische pioniers. Ik doe mijn best om die traditie voort te zetten. Mijn recente debuut in de UFC opent nieuwe perspectieven voor mijzelf in het MMA.”

Een van de bekende vechters van Hemmers Gym is GLORY Lightweight Champion Marat Grigorian, die zondag 12 oktober opnieuw zijn titel verdedigt tijdens GLORY 69 Düsseldorf. Grigorian is in zijn gewichtsklasse de absolute wereldtop en is de zoveelste kampioen die het Bredase Hemmers Kickboxing Instituut de laatste 35 jaar heeft afgeleverd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws