Saki vs. Spong 3: 'GLORY, geef de fans wat ze willen zien' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Saki vs. Spong 3: 'GLORY, geef de fans wat ze willen zien'

Saki vs. Spong 3: 'GLORY, geef de fans wat ze willen zien'
Saki vs. Spong 3: 'GLORY, geef de fans wat ze willen zien'

Gökhan Saki en Tyrone Spong stonden in het verleden twee keer tegenover elkaar. De roep om de terugkeer van de kickbokslegendes lijkt steeds groter te worden. Aangewakkerd door berichten op social media.

Saki werd gekroond tot de GLORY kampioen toen hij op 12 april 2014 het lichtzwaargewicht toernooi won in Istanboel. In de finale trof Saki opnieuw Spong in wat een herkansing was van hun gevecht bij de K-1 in 2009. Tijdens de K-1 World GP 2009 in Yokohama destijds won Saki van Spong.

Laat het gebeuren

Ook in Istanboel kwam Saki als winnaar uit de wedstrijd. Saki plaatste een trap, waardoor het rechteronderbeen van Spong onmiddellijk brak en het gevecht via TKO eindigde. Daarna kwam een herstel periode voor Spong die overging naar het boksen.

Saki en GLORY gingen uit elkaar en de Nederlands-Turkse topvechter stapte over naar het MMA-vechten. Hij vocht een aantal partijen voor de UFC. Echter raakte hij ook Saki geblesseerd maar werkte hard aan een comeback.

De wedstrijd om te maken

In een aantal recente posts van van zowel Saki als Spong blijkt dat zij klaar zijn voor de strijd. Dit deed de geruchten stroom versnellen dat er een gevecht tussen de twee in zou kunnen zitten. Ook GLORY kampioen Rico Verhoeven liet blijken wel tegen Spong de ring in te willen.

In twee recente posts van GLORY worden Saki en Spong flink gehypet. De reacties van de fans zijn duidelijk: ,,Tijd dat deze twee legendes terugkomen. Laat ook Rico tegen Spong vechten," aldus een van de reacties. ,,GLORY, geef de fans wat ze willen zien, Saki tegen Spong 3." Hoe groot de kans is dat Saki en Spong terugkeren is niet bekend. Dat er veel animo voor is wel.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/volkov-liep-ook-botbreuk-op-in-gevecht-met-overeem-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws