Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Russische Kickboks organisatie Tatneft zoekt vechters

Russische Kickboks organisatie Tatneft zoekt vechters

Eldar Oliveira Garcia

Voor degenen die zich niet bewust zijn, de Tatneft Cup is een prestigieus kickboks-toernooi dat elk jaar wordt gehouden in de Tatneft Arena in Kazan, gelegen in Tatarije in de Russische Federatie.

Het toernooi vindt plaats in de loop van het jaar, met vechters die kwalificatiewedstrijden winnen die doorgaan naar de toernooikwartfinalen enzovoort.

Nederlandse vechters

Dit jaar was de Nederlandse kickbokser Fabio Kwasi de winnaar bij de zwaargewichten. Youssef Assouik uit Denemarken de winnaar van de Tatneft Cup in de gewichtsklasse tot 70 kg. Sher Mamazulunov uit Oezbekistan won de titel van de gewichtsklasse tot 80 kg.

LEES OOK: Fabio Kwasi wint Tatneft Cup

De organisatie blijkt op zoek naar vechters voor haar prestigieuze toernooi reeks in 2019 en de inschrijvingen zijn geopend. Via Instagram kondigde men aan dat men zich kan aanmelden, zo meld de website KickboxingZ afgelopen week.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen moeten vechters nationale, Europese of wereldkampioenen zijn in disciplines zoals kickboksen, Muay Thai of karate.

In 2019 worden de kwalificatiewedstrijden voor de kwartfinale gehouden op de volgende data: 21 februari, 26 april, 26 mei en 02 juni. Aanmelden kan via de site van de organisatie.

Bekijk ook

Kickbokser Jaraya over verlies: ‘Wij gaan de beelden terugkijken’

Afgelopen zaterdag werd de partij gestopt tussen kickbokser Mohammed Jaraya en Stoyan Koprivlenski tijdens GLORY 66 Parijs.

Luis Tavares lijdt verlies: Veronica presentator vergist zich

Hij mikt op een titelgevecht bij GLORY, Rotterdams trots Luis Tavares, en die ligt nu om de hoek.

Knock-out: Hamicha snel klaar met tegenstander Hadfield

Hij is overduidelijk een van de meest talentvolle vechters bij GLORY Kickboxing, Mohamed 'Hamicha' Mezouari.