KICKBOKS REUZEN: Roemenen bang voor The Balkan Mountain? Nieuws
Nieuws

KICKBOKS REUZEN: Roemenen bang voor The Balkan Mountain?

KICKBOKS REUZEN: Roemenen bang voor The Balkan Mountain?
KICKBOKS REUZEN: Roemenen bang voor The Balkan Mountain?

De Multipurpose Hall in Boekarest, Roemenië is op 9 maart het toneel van een reusachtig gevecht.

De 18e editie van het "Colosseum Tournament" heeft een gevecht op het programs staan tussen de Bosnische-Nederlander Nedim Nuhanovic, bijgenaamd de "The Balkan Mountain" en Sandu Lungu uit Roemenië. Nuhanovic weegt 150 kilo en is 2,06 m een ware reus die getraind wordt door voormalig GLORY Kickbokser Robbie Hageman.

Angst

Nuhanovic boezemt klaarblijkelijk flink wat angst in als wij de Roemeense pers mogen geloven, echter is Lungu de tegenstander van de Balkan Mountain ook geen man om te onderschatten. Met een groot win record en ruim 32 prof MMA en kickbokswedstrijden tegenover de minder ervaren Nuhanovic, lijkt Lungu zelf niet echt onder de indruk.

Toch kan Nuhanovic wel eens voor een verrassing gaan zorgen, houdt maar eens een reus van 150 kilo tegen. Nuhanovic en zijn team zijn er in ieder geval van overtuigd dat er een winst in zit. Zaterdagavond vecht Nuhanovic overigens in Genk, België zijn tweede kickboks wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws