Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Het gevecht tussen Mannaart en Bradford zal plaatsvinden op 24 november aanstaande in Yokohama, Japan. Mannaart veroverde de zwaargewicht titel in maart 2018 in een gevecht tegen Antonio Plazibat.

Titelgevecht

In zijn thuisstad Amsterdam maakte Roel Mannaart zijn debuut bij GLORY tegen Daniel Skvor in september 2018. Hij versloeg Skvor en kwam 8 december 2018 ook in actie tegen Kirill Kornilov die hij versloeg op punten.

Mannaart en Bradford stonden eerder gepland te vechten tegen elkaar op 10 maart dit jaar, maar dit is nu verschoven naar november. Tijdens het K-1 toernooi in Yokohama zal ook de ongeslagen Nederlander Jordann Pikeur aantreden tegen de Japanner Kondo Kasei.

Bekijk ook

Nederlandse kickbokser in ‘9 minuten gevecht zonder jury’

De bekende Nederlands-Congolese kickbokser Chris Ngimbi, staat 27 oktober voor een grote uitdaging.

Gruwelijke armbreuk leidt tot zware knock-out (video)

Dat vechtsporten niet onderschat moeten worden, blijkt uit het Muaythai gevecht tussen de Thaise vechters Kingsanglek en Salatan.

Kickboks legende Peter Aerts: ‘Vriendjespolitiek bij GLORY’

Hij is een van de grootste kickboks legendes ter wereld, Peter Aerts en hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken als het om de sport gaat.