Nederlandse topkickbokser toegevoegd aan GLORY 75 Utrecht Nieuws
Nieuws

Nederlandse topkickbokser toegevoegd aan GLORY 75 Utrecht

Nederlandse topkickbokser toegevoegd aan GLORY 75 Utrecht
Nederlandse topkickbokser toegevoegd aan GLORY 75 Utrecht

Maandag maakte GLORY Kickboxing enkele toevoegingen aan haar GLORY 75 Utrecht event bekend welke plaatsvindt op 29 februari.

Een van de namen die toegevoegd zijn is die van de Nederlandse Roel Mannaart (25-2, 12 KO’s), hij zal het opnemen tegen Sergey Maslobojev (30-5, 19 KO’s) uit Litouwen. Voor Mannaart wordt dit zijn debuut in de licht-zwaargewichtklasse, eerder vocht hij in de zwaargewicht divisie bij GLORY.

Voormalig kampioenen

Andere opvallende namen zijn die van voormalig kampioenen Harut Grigorian en Anissa Meksen. Grigorian (48-12, 33 KO’s) komt opnieuw in actie nadat hij tijdens GLORY 64 in maart vorig jaar zijn titel verloor aan Cedric Doumbé. In Utrecht staat hij tegenover de Engelsman Jamie Bates.

Meksen (99-5-0 (32 KO’s), staat tegenover de Zuid-Koreaanse Ji-Waen Lee (25-4, 6 KO’s), die de ring voor het eerst in elf maanden betreedt. Verdere toevoegingen zijn Mohammed Hendouf vs. Bruno Gazani en Guerric Billet (31-4, 14 KO’s) die tegen de Poolse Artur Saladiak (20-7-2, 8 KO’s) acte de presence. Het Chinese vedergewicht Meng Goafeng (29-5, 16 KO’s) zal het opnemen tegen de Spaanse Antonio Campoy (20-2-4, 4 KO’s).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws