Nederlandse topkickbokser toegevoegd aan GLORY 75 Utrecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nederlandse topkickbokser toegevoegd aan GLORY 75 Utrecht

Nederlandse topkickbokser toegevoegd aan GLORY 75 Utrecht

Maandag maakte GLORY Kickboxing enkele toevoegingen aan haar GLORY 75 Utrecht event bekend welke plaatsvindt op 29 februari.

Een van de namen die toegevoegd zijn is die van de Nederlandse Roel Mannaart (25-2, 12 KO’s), hij zal het opnemen tegen Sergey Maslobojev (30-5, 19 KO’s) uit Litouwen. Voor Mannaart wordt dit zijn debuut in de licht-zwaargewichtklasse, eerder vocht hij in de zwaargewicht divisie bij GLORY.

Voormalig kampioenen

Andere opvallende namen zijn die van voormalig kampioenen Harut Grigorian en Anissa Meksen. Grigorian (48-12, 33 KO’s) komt opnieuw in actie nadat hij tijdens GLORY 64 in maart vorig jaar zijn titel verloor aan Cedric Doumbé. In Utrecht staat hij tegenover de Engelsman Jamie Bates.

Meksen (99-5-0 (32 KO’s), staat tegenover de Zuid-Koreaanse Ji-Waen Lee (25-4, 6 KO’s), die de ring voor het eerst in elf maanden betreedt. Verdere toevoegingen zijn Mohammed Hendouf vs. Bruno Gazani en Guerric Billet (31-4, 14 KO’s) die tegen de Poolse Artur Saladiak (20-7-2, 8 KO’s) acte de presence. Het Chinese vedergewicht Meng Goafeng (29-5, 16 KO’s) zal het opnemen tegen de Spaanse Antonio Campoy (20-2-4, 4 KO’s).

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page