Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Roel Mannaart in wereldtitel gevecht tijdens K-1 WGP Japan

Roel Mannaart in wereldtitel gevecht tijdens K-1 WGP Japan

Roel Mannaart in titelgevecht tijdens K-1 WGP Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP Japan organisatie bekend dat zwaargewicht K-1 wereldkampioen Roel Mannaart, op 10 maart de ring in zal gaan tegen Chris Bradford.

Mannaart veroverde maart 2018 de K-1 Wereldtitel, hij vocht destijds tegen Antonio Plazibat die de titel moest afstaan tegen de sterkere Nederlandse kickbokser van Mejiro Gym uit Amsterdam.

De nieuwe tegenstander en uitdager Chris Bradford is geen onbekende in de vechtsport wereld en vocht ook in het MMA-circuit. Bradford is een Muay Thai-veteraan die al tientallen keren in de ring te zien was tegen een aantal stevige tegenstanders.

LEES OOK: Roel Mannaart pakt de K-1 Wereldtitel in Japan

In 2018 maakte Roel Mannaart zijn debuut bij GLORY tegen Daniel Skvor. Hij wist de partij overtuigend te winnen en zijn eerste winst bij de grootste kickboks organisatie ter wereld mee naar huis te nemen.

Het gevecht tussen Mannaart en Bradford zal plaatsvinden in Saitama Super Arena, Japan.

Bekijk ook

Legendarische topknokker Yodsanklai stopt ermee ‘geen puf meer’

Yodsanklai Fairtex, Muay Thai-legende kondigt zijn pensioen aan. De topvechter uit Thailand ging in 2017 al eens met pensioen, kwam terug. Maar lijkt nu definitief de bokshandschoenen aan de wilgen te hangen.

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page