Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Robbie Hageman: Ondanks ziekte nog één wedstrijd kickboksen

Robbie Hageman: Ondanks ziekte nog één wedstrijd kickboksen

Hij werd wegens zijn gezondheid gedwongen te stoppen met kickboksen, Robbie Hageman, maar toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan.

Hij werd wegens zijn gezondheid gedwongen te stoppen met kickboksen, Robbie Hageman, maar toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan.

In een interview met het Eindhovens Dagblad verteld Hageman die een succesvolle toekomst in het verschiet had bij GLORY Kickboxing, dat hij ondanks dat de artsen het afraden, toch nog een keer een wedstrijd wil vechten. Hij werd met succes geopereerd aan een gezwel in zijn hoofd, maar toch kan het een risico zijn om de ring in te stappen.

Reusachtig

Op het ogenblik traint en coached Hageman zelf vechters zoals Mitch ‘The Farmer’ Kuijpers en Nedim ‘The Balkan Mountain’ Nuhanovic, een ware reus die zaterdag bij Enfusion in Antwerpen in de ring staat.

LEES HIER>> Het hele artikel in het Eindhovens Dagblad

Over de reden om zelf toch nog een keer de ring in te gaan lijkt Hageman duidelijk, “als het toch weer fout gaat met mijn hoofd, wil ik het mooi hebben afgesloten en iets achterlaten voor mijn familie. Ik mag het van de artsen niet, maar die laatste partij gaat er toch echt komen,” zegt Hageman tegen de krant.

Bekijk ook

Bellator MMA tekent bantamgewicht veteraan Matheus Mattos

Matheus Mattos is het nieuwste lid van het Pitbull Brothers-team dat bij Bellator tekent. Bellator ...

Bokskampioen Tyson Fury weigert te vechten:’Ik doe het niet’

Tyson Fury, “Ik denk niet dat ik gemotiveerd zou kunnen raken om zonder een menigte ...

KNOCK-OUT VIDEO: Teenslipper dude krijgt flink pak rammel

Soms moet je een tegenstander niet onderschatten. Het gevaar kan uit een klein hoekje komen ...