Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Robbie Hageman: ‘Ik had op de vechtkaart Rico vs. Badr moeten staan’

Robbie Hageman: ‘Ik had op de vechtkaart Rico vs. Badr moeten staan’

Robbie Hageman: Ik had op de vechtkaart Badr vs. Rico moeten staan'

Hij werd wegens gezondheid problemen gedwongen te stoppen met vechten voor GLORY kickboxing, Robbie Hageman.

In een uitgebreid interview met Sportnieuws sprak Hageman openhartig over zijn ziekte, carrière en zijn toekomst. Hageman moest stoppen met kickboksen nadat een gezwel in zijn hoofd werd ontdekt. ‘Baal nog altijd, maar ik moet door’,zegt Hageman tegen Sportnieuws.

“Met mij gaat het goed. Ik heb alles lekker op orde. Ook komen er mooie dingen aan: mijn vrouw is in verwachting van ons 3e kindje. ” Ondanks zijn eerdere tegenslag zet Hageman niet bepaald bij de pakken neer, sterker nog hij zeer nauw betrokken bij de vechtsportwereld.

Drukke tijden

“Ik het heel druk met het trainen van vechters en het geven van allerlei lessen op mijn sportschool Out of the Boks en daarbuiten. Ook zijn mijn goede vriend, partner Ali Gunyar en ik met Nedim Nuhanovic, ook wel de ‘Balkan Mountain’ genoemd, bezig om met hem en andere talenten de top te bereiken. “

Wil je graag het hele interview van sportnieuws met Robbie Hageman lezen, klik dan hier.

Ook vraagt Sportnieuws Hageman zijn visie op de komende wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. “Voor de sport is het goed als Rico wint. Een echte zakenman, gewoon een nette jongen. Hem gun ik het ook. Aan de andere kant krijgt Badr van mij ook al het respect dat hij verdient.”

Rico vs Badr event

Zelf had Hageman ook graag geschitterd op het event van het decennium: “Ik baal er nog altijd van. Ik had sowieso mijn partij tegen Mohammed Jaraya nog te goed. Hij vecht nu tegen Massaro Glunder en zit op -70 kilogram. Dat is precies mijn gewicht. Dát plus vechten in voorprogramma van Rico Verhoeven en Badr Hari… ja, daar had ik graag tussen willen staan. Dat had heel mooi geweest.”

Bekijk ook

47-Jarige Bokslegende Oscar de La Hoya start comeback training

Oscar De La Hoya sluit zich aan bij de huidige trend van bokslegendes. Hij zegt ...

RAAR: Aantal GLORY Kickboksers weet niets van uitleg brief

Afgelopen zaterdag kwam er een brief naar buiten die door GLORY Kickboxing naar vechters gestuurd ...

UFC 251: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal mag je niet missen

Zaterdagnacht 11 juli staat er een topgevecht het programma bij de UFC. Kamaru Usman treft ...