RINGS Beverwijk ondanks Glory uitverkocht! 'Kickboks event populair' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

RINGS Beverwijk ondanks Glory uitverkocht! 'Kickboks event populair'

RINGS Beverwijk ondanks Glory uitverkocht! 'Kickboks event populair'

In Beverwijk organiseert RINGS weer met een aansprekend programma, dat na het evenement in Nieuwegein (9 oktober j.l) wederom een volle (75% toegestaan) zaal trekt. De hoofdpartij wordt gevormd door een Nederlands titelgevecht RINGS, tussen Jos van Belzen (Team Spirit) en Mark Trijsburg (The Colosseum Gym) in de klasse -77kg.

Perry Rechling tegen Brian Douwes

De andere hoofdpartij is een treffen tussen de zwaargewichten Perry Reichling (Team Alken) en Brian Douwes (Team Spirit). Tot slot is er een derde A-partij waar veel mensen op afkomen. Het gevecht tussen Redouan Boukerche (Team Gunyar) en jan Kaffa (ARJ).

Zoals men gewend is van RINGS staan er weer veel talentvolle vechters op het programma die de potentie hebben om door te stoten naar de professionele kickbokswereld. Ismael Ouzgni (Team Aussie), Amir Al amir (Gym Vogel) en Mustapha Hourri en Ayo Kani (beiden van ARJ) zijn maar enkele voorbeelden.

Waardige vechters voor een Nederlandse titel

De meeste aandacht gaat natuurlijk uit naar het titelgevecht. RINGS, één van de meest constante vechtsportorganisaties van het land heeft lang gewacht met het uitbrengen van kampioengordels en zal er ook in de toekomst niet mee gaan smijten.

Jos van Belzen, onder contract bij Glory en Mark Trijsburg, onder contract bij WFL zijn waardige vechters voor een titel. Wie van de twee conditie-kanonnen met de belt naar huis gaat blijft speculeren. Uiteraard is de partij afgesloten over 5 ronden van 3 minuten. Er is geen kaartverkoop meer aan de kassa!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws