Rico's laatste! Jamal en Gökhan gaan los op elkaar (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico’s laatste! Jamal en Gökhan gaan los op elkaar (video)

Rico’s laatste! Jamal en Gökhan gaan los op elkaar (video)

Rico Verhoeven, Jamal Ben Saddik en Gökhan Saki zijn de publiekstrekkers van Collision 3 welke op 23 oktober plaatsvind in het Gelredome, Arnhem. Dit grootse kickboks evenement welke wordt neergezet door Glory Kickboxing is de kers op de taart voor dit jaar.

In aanloop naar het evenement is er veel gebeurt zoals dat vaker gaat in de vechtsport. Aangekondigde gevechten, die later wijzigen en afzegging door Alistair Overeem die tegen Verhoeven zou strijden om diens zwaargewicht titel. Dat neemt niet weg dat de organisatie snel schakelde en de headliner redde waardoor Verhoeven aartsrivaal Jamal Ben Saddik tegenover zich treft.

Met nog iets meer dan een week te gaan worden de laatste eindjes aan elkaar geknoopt door de vechters en hun teams. Zo had Verhoeven zijn laatste training, waar de kampioen er even scherp als altijd uitziet. Ben Saddik die van sportschool wisselde en van Hemmers Gym naar Badr Hari’s oude thuis Mikes Gym verhuisde, traint daar onder andere met Saki.

Oud bloed

In geplaatste video’s op social media kunnen de fans dan ook zien hoe hun idolen zich klaar maken voor de strijd. Alhoewel er flink wat kritiek is op Glory voor het terugbrengen van oud bloed zoals Saki en Overeem. Is de verwachting dat het evenement veel publiek zal trekken, ook is het op afstand te zien via betaalde live stream.

Als het deze keer zal lukken dat Ben Saddik de troon opeist van Verhoeven zal dit een storm veroorzaken in de kickbokswereld. Hoe het Saki zal vergaan tegen de Brit James McSweeney zal ook interessant zijn, Saki tekende een meerjarig contract met de organisatie een eerste goede indruk zal een punt drukken in de zwaargewicht divisie.

Bekijk ook

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie.

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page