Rico waarschuwt Jamal: 'Je wilt toch zo graag, kom het maar halen dan'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico waarschuwt Jamal: ‘Je wilt toch zo graag, kom het maar halen dan’

Rico waarschuwt Jamal: ‘Je wilt toch zo graag, kom het maar halen dan’

Rico Verhoeven lijkt zijn tegenstander voor 30 januari een boodschap mee te geven. Jamal Ben Saddik wilde toch zo graag. Nou kom maar op.

Vandaag werd bekend dat Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik voor hun derde gevecht staan. Tweemaal eerder vochten de zwaargewichten tegen elkaar. En nu zal moeten worden beslist wie uiteindelijk de beste is.

In principe staat het 1-1. In 2011 versloeg de Belgisch-Marokkaan Verhoeven. Een paar jaar later was het Verhoeven in de beurt aan de Nederlander. In 2017 gaf Verhoeven Ben Saddik het nakijken. In de tussentijd is er veel gebeurt. GLORY als organisatie ging failliet. Krabbelde op en heeft te kampen met de nasleep van allerlei ellende op de achtergrond.

De begeerde titel

Maar GLORY kwam met de Badr Hari vs Benny Adegbuyi wedstrijd. Welke gepland was op 7 november. Echter kreeg Badr het coronavirus maar hersteld redelijk snel. En zal het gevecht op 20 december plaatsvinden. Nu komen Verhoeven en Ben Saddik aan de beurt. Waarvan de laatste al jaren zijn oog op de titel heeft.

Via Instagram is de woorden oorlog al begonnen. Zo poste Verhoeven vandaag. ,,Je wilde dit aanstaande gevecht zo erg … Kom het maar halen dan. Dubbele problemen komen op je af! 30 januari 2021. ” Het event zal zonder publiek zijn en online te aanschouwen details volgen binnenkort. Maar het beloofd nu al spanning. Wie zal er met de titel naar huis gaan?

Bekijk ook

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Petr Yan verloor zaterdag door zijn eigen schuld de UFC-wereldtitel aan Aljamain Sterling. De Rus ...

Super knock-out uit een wel heel onverwachte hoek (video)

What’s better – the tomahawk elbow or the referee’s save? 😳 @MarkAbelardoMMA #ONEFistsOfFury2 #WeAreONE #ONEChampionship ...