'Rico, waar ben je?' Plazibat daagt Glory kampioen uit na hevige wedstrijd met Khbabez
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Rico, waar ben je?’ Plazibat daagt Glory kampioen uit na hevige wedstrijd met Khbabez

‘Rico, waar ben je?’ Plazibat daagt Glory kampioen uit na hevige wedstrijd met Khbabez

'Rico, waar ben je?' Plazibat daagt Glory kampioen uit na hevige wedstrijd met Khbabez

Antonio Plazibat trof vandaag Tarik Khbabez tijdens het goedmaak evenement Glory 80. De Kroaat versloeg Khbabez tijdens het studio-evenement. Vrijwel direct na de partij riep Plazibat om een gevecht met Glory Kampioen Rico Verhoeven.

Het gevecht tussen Plazibat en Khbabez was slopend, beide vechters hadden in de eerste ronde al flink wat energie verspilt. Dit was zichtbaar in ronde twee waar er bijna geen benzine meer in de tank zat bij beide kickboksers. In ronde drie ging het fout voor de Nederlands-Marokkaanse kickbokser en ging deze KO.

Zwaar gevecht

,,Ik wil tegen Rico. Ik wil tegen hem vechten. Al lange tijd kijk ik naar Rico en heb dit gevecht al zo vaak gevochten in mijn hoofd, wel duizend keer”, zei Plazibat na de wedstrijd. ‘Ricoooo, waar ben je?’ Verhoeven vecht voorlopig niet onder de vlag van Glory maar op zijn eigen event in oktober dit jaar.

Alhoewel het niet waarschijnlijk is dat hij daar Plazibat treft zal een gevecht voor de titel met Verhoeven pas in 2023 kunnen zijn. Hoe Plazibat zal presteren tegen Verhoeven zal afhangen van zijn conditie. ,,Als hij zo vecht als tegen Tarik maakt hij geen kans”, zegt een insider. ,,Rico is een en al conditie dus zal Plazibat aan de bak moeten.”

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page