Rico vs Jamal 3 is AAN! 'Wraak gevecht is daar' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico vs Jamal 3 is AAN! 'Wraak gevecht is daar'

Rico vs Jamal 3 is AAN! 'Wraak gevecht is daar'

Rico Verhoeven zal op 23 oktober Jamal Ben Saddik voor de derde keer tegenover zich krijgen. De Marokkaan valt in voor de geblesseerde Alistair Overeem die afzegde voor de titelstrijd.

De een zijn dood de ander zijn brood luidt een oud-Hollands gezegde. In het geval van Verhoeven en Ben Saddik gaat deze in een iets andere vorm krijgen, namelijk een allesbeslissend gevecht. Verhoeven en Ben Saddik vochten al twee keer eerder tegen elkaar en zijn niet echt vrienden.

Verhoeven vocht op 9 december 2017 tegen Ben Saddik in verdediging van de Glory-zwaargewicht titel, deze werd zwaar bevochten maar bleef in handen van de kampioen. Het gevecht werd bestempeld als het grootste gevecht in de kickboks geschiedenis vanwege de grootte van de twee topatleten.

Verrassing

Het eerste gevecht tussen Ben Saddik en Verhoeven vond plaats buiten de Glory organisatie. Tijdens It's Showtime in Sporthallen Zuid, Amsterdam in 2011 won Ben Saddik via TKO. De stand is nog steeds 1-1. Beiden stonde gepland met elkaar de ring in te gaan in januari dit jaar, Ben Saddik raakte geblesseerd en het gevecht werd afgeblazen.

Ongetwijfeld zullen de fans niet kunnen wachten dit derde en beslissende 'wraak' gevecht niet willen missen. Glory kwam nog met een verrassing want Gokhan Saki keerde terug naar de organisatie en zal te zien zijn tegen James McSweeney die recentelijk bij Glory tekende.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws