Rico vs Badr: Haatcampagne fans laait flink op – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico vs Badr: Haatcampagne fans laait flink op

Rico vs Badr: Haatcampagne fans laait flink op

Het aanstaande gevecht tussen GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven en Badr Hari, maakt flink wat emoties los onder de kickboks fans.

Er wordt flink met modder gegooid in de aanloop van het gevecht, daar waar de persconferentie in de aanloop naar het gevecht een voorproefje gaf van wat komen gaat, doen fans er nog eens een schepje boven op. Op social media verschijnen regelmatig ludieke filmpjes en foto’s, soms met een randje.

Echter verscheen er afgelopen week een social media post met daarop een niet mis te verstane foto, die zowel verbazing als walging deed opwellen. De foto toont een grafsteen met daarop een foto van Verhoeven, wiens naam verkeerd gespeld was, plus een sterfdatum van 21 december, de dag dat het gevecht tussen de twee kickboks giganten plaatsvindt.

Onsportief gedrag

De reacties waren niet mals op de post en zelfs tegenstanders van Verhoeven vonden het erg ver gaan. Er werd dan ook verzocht om de foto te verwijderen door mensen die elkaar er op wezen dat dit een stap te ver ging. “Haal het er af, dit is meer dan respectloos, het heeft niets meer met de sport te maken, “aldus een van de reacties.

ZIE OOK >> Rico vs Badr 2 omgedoopt naar titelgevecht

“Jullie maken er een haatcampagne van, vechtsport gaat juist om respect en eer naar elkaar toe,” luidt een andere reactie. De laatste keer dat Verhoeven en Badr elkaar troffen in de ring liepen de spanningen onder aanwezige fans hoog op. Wat vindt u gaan de fans te ver in hun gedrag?

De post op Facebook

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page