Rico vs Badr 2: Laat het vechten voor in de ring Nieuws
Nieuws

Rico vs Badr 2: Laat het vechten voor in de ring

Rico vs Badr 2: Laat het vechten voor in de ring
Rico vs Badr 2: Laat het vechten voor in de ring

Een duidelijkere boodschap konden zowel Rico Verhoeven als Badr Hari vandaag niet overbrengen.

Waar wellicht verwacht werd dat de staredown na de weging vol van spanning beladen zou zijn, zo sportief en respectvol bleek deze te zijn. Op de vraag aan Rico Verhoeven wat hij van de handreiking door Badr Hari vond antwoord de kickbokskampioen; "als iemand mij een hand wil geven krijgt hij hem terug, het is een teken van wederzijds respect. "

ZIE OOK >> Geweldsdreiging omtrent GLORY Kickboksgala Arnhem

Met het gebaar en de korte omhelzing tussen de twee kickboks giganten lijkt er veel kou uit de lucht te zijn gehaald. Donderdag werd gemeld dat er een dreiging van geweld zou zijn rondom het gevecht tussen Rico en Badr. Door juist op deze manier met elkaar om te gaan wordt een duidelijke boodschap afgegeven.

Veel spanningen

Ook Badr is er duidelijk over en zegt; "laat het vechten voor in de ring, ik heb een trouwe loyale fan base maar ik wil dat deze gevrijwaard blijven van eventuele uitspattingen. " Dat de weging er wellicht voor een groot aantal mensen er mellow uit zag zegt niet dat er geen vuurwerk in de ring zal gebeuren.

Zowel Rico als Badr zijn daar duidelijk over en beloven de fans een knaller van een wedstrijd, "kijk het gaat om de sport laat het vechten voor in de ring, daar gaat het knallen zegt Rico. We zijn tenslotte allemaal mens, maar het gaat om sport en niets anders. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws