RICO vs BADR 2: Hoogste kijkcijfers in de kickboks geschiedenis ooit Nieuws
Nieuws

RICO vs BADR 2: Hoogste kijkcijfers in de kickboks geschiedenis ooit

RICO vs BADR 2: Hoogste kijkcijfers in de kickboks geschiedenis ooit
RICO vs BADR 2: Hoogste kijkcijfers in de kickboks geschiedenis ooit

Een geweldig resultaat voor de kijkcijfers in de kickboks geschiedenis van Nederland ooit.

Een totaal van 3.5 (miljoen), het hoogste kijkcijfer ooit in de geschiedenis van het Nederlandse kickboksen als resultaat van de rematch tussen GLORY Wereldkampioen Rico Verhoeven en Badr Hari. Veronica kan garen spinnen met een dergelijk hoog aantal kijkcijfers, het event vulde bijna geheel de top 5 op zaterdag, met op plek 4 het nieuws wederom gevolgd door GLORY.

ZIE OOK >> Badr Hari moet wederom opgeven tegen Rico Verhoeven

Het GLORY event was in zeven delen opgeknipt wat inhoud dat gemiddelde kijkers per deel varieerden. Wat opvalt is dat vrijwel vanaf start de kijkers al hoog waren, dit is nog nooit eerder vertoont. Wereldwijd hebben kickboks liefhebbers meegekeken dus het totaal cijfer ligt nog hoger.

Tegenvaller

Met het breken van alle records in Nederland kwam GLORY zelfs voorbij het nieuws wat in de regel als eerste scoort in de kijkcijfers. Fans en geïnteresseerden zagen een bloedstollende strijd tussen de twee kickboks grootheden Verhoeven en Hari. Echter moest Hari opgeven wegens een zware blessure.

ZIE OOK >> Hesdy Gerges verstoord persconferentie Rico Verhoeven

Kritiek is er wel door fans die de overwinning speech van Verhoeven onderbroken zagen door de reclame. Echter is dit wel een van de verdienmodellen die uitzending van een degelijk event mogelijk maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws