Rico Verhoeven verdedigt titel tegen Jamal Ben Saddik - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven verdedigt titel tegen Jamal Ben Saddik

Rico Verhoeven verdedigt titel tegen Jamal Ben Saddik

Rico Verhoeven verdedigt titel tegen Jamal Ben Saddik

GLORY Kickboxing maakt vandaag bekend dat Rico Verhoeven zijn titel zal verdedigen tegen Jamal Ben Saddik.

Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik zal te zien zijn via Spike Channel. Via een persbericht kwam het nieuws donderdag naar buiten. GLORY en Spike gaan samenwerken bij het opzetten en streamen van grootste kickboksevenementen, te beginnen met een trilogie van pay-per-view events. De evenementen zullen te zien zijn via de website van Spike.

“Deze unieke samenwerking begint met GLORY 76, met het hoofdgevecht tussen Badr Hari en Benny Adegbuyi. Nadat afgelopen week nieuwe maatregelen werden aangekondigd om het coronavirus tegen te gaan, wacht GLORY op definitieve goedkeuring en werkt het nauw samen met de lokale autoriteiten om GLORY 76 op een veilige manier te organiseren voor de betrokken atleten, stafleden en partners,” aldus het persbericht.

Titelgevecht Rico vs. Jamal

“Naast het aanstaande event zijn GLORY en Spike Nederland verheugd om aan te kondigen dat Rico Verhoeven zijn volgende titelverdediging tegen Jamal Ben Saddik zal zijn. Meer details hierover volgen na GLORY 76. Na het winnen van het 8-man zwaargewichttoernooi met een gebroken hand bij GLORY 62 krijgt Ben Saddik zijn tweede kans op de champions belt en zal hij de King of Kickboxing proberen te onttronen. “

GLORY-fans kunnen straks via de website van Spike of GLORY een pay-per-view ticket kopen voor €12,99. Via de pay-per-view methode krijgen fans toegang tot alle gevechten van de main fight card. Meer informatie over het event en over de kijkmethode zal snel te vinden zijn op de websites van Spike TV en GLORY.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page