Rico Verhoeven treft Jamal Ben Saddik op 30 januari in titelwedstrijd
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven treft Jamal Ben Saddik op 30 januari in titelwedstrijd

Rico Verhoeven treft Jamal Ben Saddik op 30 januari in titelwedstrijd

Rico Verhoeven treft Jamal Ben Saddik op 30 januari in titelwedstrijd

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik zullen dan eindelijk weer tegenover elkaar staan. Vandaag maakte GLORY Kickboxing het gevecht officieel bekend.

Voor Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik zal het nieuwe jaar goed beginnen. De twee topkickboksers zullen elkaar tijdens GLORY 77 treffen. De wereldtitel van Verhoeven zal op het spel staan. Het laatste treffen tussen de Nederlander en de Belg was beladen.

In de aanloop naar die wedstrijd spaarden de beide kickboksers elkaar niet. Ook tijdens de clash zelf ging het er hard aan toe. Ben Saddik bracht Verhoeven zelfs even aan het wankelen. De algemene mening was dat als de Belg had doorgezet. Hij de kampioen had kunnen onttronen.

Wie o wie

Sinds de laatste ontmoeting is er veel gebeurt. Zo heeft Ben Saddik zich in topvorm gebracht. Dit om tegen de altijd gereedstaande Verhoeven tegenwicht te kunnen bieden. 30 januari zal blijken wie zich werldkampioen mag noemen. Zal Verhoeven hem weten te behouden. Of gaat ‘The Goliath” er mee vandoor.

Meer details over de fight card volgen binnenkort. GLORY 77 is exclusief beschikbaar via pay-per-view. Fans in Nederland kunnen via PPV de gevechten streamen en bekijken op de websites GLORY en Spike.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page