Rico Verhoeven traint bekende vechters! 'Hulp hard nodig'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven traint bekende vechters! ‘Hulp hard nodig’

Rico Verhoeven traint bekende vechters! ‘Hulp hard nodig’

Rico Verhoeven brengt na zijn monstergevecht met Jamal Ben Saddik een welverdiende tijd door in Amerika. Toch zit de Glory kampioen niet stil en geeft zelfs kickboksles.

Al eerder was te zien dat Verhoeven met UFC-kampioen Francis Ngannou aan het trainen was. Lichte sparring sessies met tips van de kickbokskampioen. Dat kunnen die MMA-vechters klaarblijkelijk goed gebruiken. Niet alleen Ngannou mocht met Verhoeven trainen, ook Jonathan Kai Kamaka III Bellator MMA en UFC’er kreeg een lesje in het Nederlandse kickboksen.

Top trainer

Kamaka diens laatste gevecht eindigde in een gelijkspel na er twee te hebben verloren zal op 3 december knokken tegen John de Jesus op Bellator 272. Daar kan de jonge vechter wel wat hulp bij gebruiken en nam de tips van Verhoeven dan ook graag aan (lees door onder Insta post).

Dat Kamaka blij was met de hulp van Verhoeven steekt hij dan ook niet onder stoelen of banken en noemt de kampioen dan ook een top trainer. Mocht het Verhoeven niet lukken om een succesvolle acteer carrière te starten na zijn kickboks loopbaan dan lijkt een baan als trainer een goede optie.

Bekijk ook

Gevecht Rico Verhoeven vs Alistair Overeem in Hasselt?

In maart zijn er zes maanden verstreken

UFC trapt af met Episch gevecht! Kattar sloopt Chikadze

Wat een gevecht wow....

‘Vies!’ Nekklem bijna fataal in kooigevecht (video)

Een Russische MMA-vechter deed een vies trucje

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page