‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws moet nog officieel naar buiten gebracht worden. Echter gaan de geruchten over wat de volgende stap voor de Nederlander moet zijn als een vuurtje rond.

Vrijwel direct nadat het nieuws naar buiten kwam dat de topatleet Overeem (40) weg moet bij de UFC, kwamen de geruchten al op gang. De fans die meeleven met de sympathieke Overeem zien hem graag bij andere organisaties naar binnen stappen. GLORY Kickboxing is daar een van.

Overeem die een groot MMA record heeft, stond ook een aantal jaar als kickbokser in de ring. Hij vocht tegen grote namen als Badr Hari, Gokhan Saki en Peter Aerts. Voor de fans een graadmeter Overeem weer graag naar het kickboksen terug te zien keren.

Je wil het zien

GLORY zou inderdaad een optie kunnen zijn, mits Overeem overweegt überhaupt nog te gaan vechten. Of hij het MMA achter zich zou laten is ook de vraag. Bij GLORY is men op zoek naar een goede tegenstander voor Rico Verhoeven en versterkt deze de zwaargewicht divisie.

Een andere optie zou ONE Championship kunnen zijn, echter lijkt deze niet echt in te zetten op haar zwaargewicht divisie. ,,Kunnen we Overeem gaan naar GLORY kickboxing zien gaan? Ik zeg het maar, Rico vs Alistair of Badr vs Alistair 3. Je weet dat je het wilt zien”, aldus een van de Kickboks Insta accounts.

Bekijk ook

Glory kampioen Vakhitov bezoekt UFC: ‘Niets is zeker’

Artem Vakhitov, de Russische voormalig Glory lichtzwaargewicht kampioen is gespot bij de UFC

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page