'Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws moet nog officieel naar buiten gebracht worden. Echter gaan de geruchten over wat de volgende stap voor de Nederlander moet zijn als een vuurtje rond.

Vrijwel direct nadat het nieuws naar buiten kwam dat de topatleet Overeem (40) weg moet bij de UFC, kwamen de geruchten al op gang. De fans die meeleven met de sympathieke Overeem zien hem graag bij andere organisaties naar binnen stappen. GLORY Kickboxing is daar een van.

Overeem die een groot MMA record heeft, stond ook een aantal jaar als kickbokser in de ring. Hij vocht tegen grote namen als Badr Hari, Gokhan Saki en Peter Aerts. Voor de fans een graadmeter Overeem weer graag naar het kickboksen terug te zien keren.

Je wil het zien

GLORY zou inderdaad een optie kunnen zijn, mits Overeem overweegt überhaupt nog te gaan vechten. Of hij het MMA achter zich zou laten is ook de vraag. Bij GLORY is men op zoek naar een goede tegenstander voor Rico Verhoeven en versterkt deze de zwaargewicht divisie.

Een andere optie zou ONE Championship kunnen zijn, echter lijkt deze niet echt in te zetten op haar zwaargewicht divisie. ,,Kunnen we Overeem gaan naar GLORY kickboxing zien gaan? Ik zeg het maar, Rico vs Alistair of Badr vs Alistair 3. Je weet dat je het wilt zien”, aldus een van de Kickboks Insta accounts.

Bekijk ook

Opgepakt! Bekende kickboks promotor en minister in de cel

Aanklagers spanden een strafrechtelijke rechtszaak aan van vijf punten in deze zaak

Knokken! UFC’ers Gaethje en Chandler stemmen in met gevecht

Justin Gaethje en Michael Chandler hebben mondeling ingestemd met een lichtgewicht gevecht

Blote vuist gevecht Lobov en Malignaggi verplaatst

Pensioen! Conor McGregor’s boezemvriend Artem Lobov stopt er mee

De voormalige UFC-vechter en boksster kondigde vandaag zijn pensionering aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page