Rico Verhoeven start trainingskamp voor gevecht tegen Badr Hari Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven start trainingskamp voor gevecht tegen Badr Hari

Rico Verhoeven start trainingskamp voor gevecht tegen Badr Hari
Rico Verhoeven start trainingskamp voor gevecht tegen Badr Hari

De vakantie zit er op voor wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven.

Verhoeven bracht geruime tijd door met zijn gezin in Amerika de afgelopen weken voor een welverdiende vakantie. De kickbokser deelde foto's van zijn verblijf aldaar, ook van enkele trainingssessies met bekende vechtsporters.

Ook gaf Verhoeven een niets verhullend interview tijdens zijn vakantie en was hij gast bij diverse Podcasts onder andere die van Joe Rogan. Eerder op deelde Verhoeven een video waar hij te zien is in de cockpit van een privé jet op weg naar Nederland.

Beladen gevecht

Aangekomen op Schiphol stond zijn Porsche Panamera trouw te wachten op zijn berijder. Een aantal uren later poste Verhoeven een alleszeggende foto met de aankondiging "Training camp started". Verhoeven maakt zich op voor misschien wel de meest beladen gevecht in carrière.

Op 21 december aanstaande staat Verhoeven tegenover Badr Hari in wat hun tweede ontmoeting wordt in de ring. Tegenstander Badr op zijn beurt lijkt niets aan het toeval te willen overlaten en is zijn trainingskamp al geruime tijd geleden gestart.

Dit bericht bekijken op Instagram

Training camp started ✔

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws