Rico Verhoeven 'schopt' Badr's Army tegen de schenen Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven 'schopt' Badr's Army tegen de schenen

Rico Verhoeven 'schopt' Badr's Army tegen de schenen

Het lijkt er op dat GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven de trouwe fans van Badr Hari flink tegen zich in het harnas heeft gejaagd.

In een interview met Mark van der Schaaf na de persconferentie van afgelopen donderdag voor de rematch tussen Verhoeven en Badr, sprak de kampioen niet echt lovend over de fans van Badr, bijgenaamd Badr Army.

"Het zijn net honden, Badr is de hoofdhond als die sssssst dan is iedereen stil," zegt Verhoven in het interview. Dit landde niet echt op een positieve manier bij de achterban van Badr en social media ontplofte dan ook met commentaar.

Je gaat te ver

"Serieus!! Valt me tegen van je Rico!! Ik had respect voor jou hoe je als sportman met de sport omging, ik denk dat het nu een beetje naar je kop begint te stijgen bro! " Is een van de commentaren. Aan het einde van het eerste gevecht tussen Badr en Verhoeven kwamen een groot aantal Badr fans naar de ring.

ZIE OOK>> Badr Hari: Rico gaat in de 2e ronde knock-out

Dit was een spannend moment, veel fans vragen zich af of Verhoeven het zogenaamde 'trash talking' niet naar een onredelijk niveau brengt. Uiteindelijk zullen beide kickboksers 21 december uit gaan maken wie er met de winst naar huis gaat en daarmee de strijdbijl begraven.

Rico Verhoeven 'schopt' Badr's Army tegen de schenen
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws