Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven ‘schopt’ Badr’s Army tegen de schenen

Rico Verhoeven ‘schopt’ Badr’s Army tegen de schenen

Het lijkt er op dat GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven de trouwe fans van Badr Hari flink tegen zich in het harnas heeft gejaagd.

In een interview met Mark van der Schaaf na de persconferentie van afgelopen donderdag voor de rematch tussen Verhoeven en Badr, sprak de kampioen niet echt lovend over de fans van Badr, bijgenaamd Badr Army.

“Het zijn net honden, Badr is de hoofdhond als die sssssst dan is iedereen stil,” zegt Verhoven in het interview. Dit landde niet echt op een positieve manier bij de achterban van Badr en social media ontplofte dan ook met commentaar.

Je gaat te ver

“Serieus!! Valt me tegen van je Rico!! Ik had respect voor jou hoe je als sportman met de sport omging, ik denk dat het nu een beetje naar je kop begint te stijgen bro! ” Is een van de commentaren. Aan het einde van het eerste gevecht tussen Badr en Verhoeven kwamen een groot aantal Badr fans naar de ring.

ZIE OOK>> Badr Hari: Rico gaat in de 2e ronde knock-out

Dit was een spannend moment, veel fans vragen zich af of Verhoeven het zogenaamde ‘trash talking’ niet naar een onredelijk niveau brengt. Uiteindelijk zullen beide kickboksers 21 december uit gaan maken wie er met de winst naar huis gaat en daarmee de strijdbijl begraven.

Bekijk ook

SPORTSCHOOL KOMT IN OPSTAND: ‘Ik open mijn deuren basta’

Niet alleen in Nederland is er frustratie bij sportscholen die gedwongen dicht zijn. Ook in ...

Bokskampioen Deontay Wilder showt super vette motor

Hij verloor zijn laatste wedstrijd tegen Tyson Fury de Amerikaanse topbokser Deontay Wilder. Om deze ...

Vitor Belfort en Mike Tyson in AEW worstel tag-team

Het samen trainen van Vitor Belfort en Mike Tyson lijkt naar meer te smaken. Vitor ...