Rico Verhoeven over Badr rematch: 'Ik wil hem afmaken' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven over Badr rematch: 'Ik wil hem afmaken'

Rico Verhoeven over Badr rematch: 'Ik wil hem afmaken'
Rico Verhoeven over Badr rematch: 'Ik wil hem afmaken'

Vanmorgen werd bekend gemaakt dat Rico Verhoeven zijn contract met werkgever GLORY verlengd, als hij tegen Badr Hari kan vechten.

Het nieuws dat Verhoeven dreigt weg te lopen bij GLORY Kickboxing houdt de gemoederen flink bezig. De wereldkampioen zou met andere organisaties in onderhandeling zijn, onder andere met het snel groeiende ONE Championship.

Is dit een spel van Verhoeven om de druk op te voeren? Immers lijkt GLORY verloren zonder Verhoeven, of in iedere geval een lange tijd stuurloos zonder haar top vechter mocht deze weg vallen. In een interview met RTL Nieuws vandaag sprak Verhoeven openlijk over zijn eisen naar GLORY.

Geen genade

Verhoeven heeft een reden om tegen Badr te vechten en zegt tegen RTL: "Het moet een knaller worden. De wedstrijd mag van mijn oneindig lang doorgaan. Vijf volle rondes is wat het publiek verdient. Mijn doel is om hem af te maken."

LEES HIER >> Het interview met RTL Nieuws

"Op dit moment ben ik fit, maar nog niet topfit. Als het zover is, moet ik op mijn allerbest zijn. Ik train genoeg, dus ik doe mijn best," zegt Verhoeven. Wat tegenstander Badr betreft, deze is aan zijn sociaal media posts zichzelf ook aan het voorbereiden op wat komen gaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws