Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven over Badr rematch: ‘Ik wil hem afmaken’

Rico Verhoeven over Badr rematch: ‘Ik wil hem afmaken’

Rico Verhoeven over Badr rematch: 'Ik wil hem afmaken'

Vanmorgen werd bekend gemaakt dat Rico Verhoeven zijn contract met werkgever GLORY verlengd, als hij tegen Badr Hari kan vechten.

Het nieuws dat Verhoeven dreigt weg te lopen bij GLORY Kickboxing houdt de gemoederen flink bezig. De wereldkampioen zou met andere organisaties in onderhandeling zijn, onder andere met het snel groeiende ONE Championship.

Is dit een spel van Verhoeven om de druk op te voeren? Immers lijkt GLORY verloren zonder Verhoeven, of in iedere geval een lange tijd stuurloos zonder haar top vechter mocht deze weg vallen. In een interview met RTL Nieuws vandaag sprak Verhoeven openlijk over zijn eisen naar GLORY.

Geen genade

Verhoeven heeft een reden om tegen Badr te vechten en zegt tegen RTL: “Het moet een knaller worden. De wedstrijd mag van mijn oneindig lang doorgaan. Vijf volle rondes is wat het publiek verdient. Mijn doel is om hem af te maken.”

LEES HIER >> Het interview met RTL Nieuws

“Op dit moment ben ik fit, maar nog niet topfit. Als het zover is, moet ik op mijn allerbest zijn. Ik train genoeg, dus ik doe mijn best,” zegt Verhoeven. Wat tegenstander Badr betreft, deze is aan zijn sociaal media posts zichzelf ook aan het voorbereiden op wat komen gaat.

Bekijk ook

Ismael Lazaar in beroep tegen jarenlange schorsing: Dit slaat nergens op!

Topkickbokser Ismael Lazaar populairder dan ooit

Foto: GLORY Sinds de opheffing van zijn eerdere opgelegde schorsing van 4-jaar is er flink ...

Topkickbokser Ismael Lazaar gaat de ring weer in

Na een lange afwezigheid zal voormalig Enfusion kickboxing

ARRESTATIEBEVEL: Ex-GLORY Kickbokser gezocht door de politie

De politie is op zoek