RICO VERHOEVEN: 'Hopelijk vecht ik december of januari' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

RICO VERHOEVEN: 'Hopelijk vecht ik december of januari'

RICO VERHOEVEN: 'Hopelijk vecht ik december of januari'
RICO VERHOEVEN: 'Hopelijk vecht ik december of januari'

Met de aankondiging van GLORY Kickboxing van nieuwe events lijken de vechters zoals wereldkampioen Rico Verhoeven nog niet zeker van een gevecht.

Recentelijk kondigde GLORY Kickboxing aan vanaf oktober met nieuwe events te komen. Toch lijken en nog een aantal beren op de weg. Want hoe ga je een aantal events neerzetten als de kern uit de organisatie is verdwenen, zo vragen velen zich af.

Veel vragen

De perikelen bij GLORY zijn inmiddels geen geheim meer. Curatele stelling van het moederbedrijf, de schimmige overname door de voormalige investeerders en een aantal schuldeisers die de organisatie in de nek hijgen. En dan als kers op de taart het faillissement van de Nederlandse tak van GLORY afgelopen week.

Dit alles blijft vragen oproepen en mist creëren de enige die dit kunnen oplossen zijn de mensen aan het stuur. Echter laten deze weinig tot niets van zich horen. GLORY zegt dat in december een groot event plaatsvindt. Daar zouden Badr Har, Rico Verhoeven en ook Jamal Ben Saddik al zijn ingetekend.

Grote namen nodig

Toch lijkt dit niet zeker. Via een antwoord op een fan reageerde Verhoeven afgelopen week door te zeggen dat hij "hoopt" in december of januari de ring in te gaan. Het lijkt er dus op dat ook de topvechters nog in het duister tasten.

Op de vraag tegen wie Verhoeven verwacht te vechten volgt geen antwoord. Een gevecht tegen Badr zou al vastliggen zo melden bronnen. Dit omdat GLORY een knalpartij nodig zou hebben om goed terug te keren. Dit zou betekenen dat Jamal ben Saddik weer het nakijken zal hebben. Hopelijk zoals ook Verhoeven zegt komt er snel meer duidelijkheid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws