Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Rico Verhoeven: 'Klaar of niet, ik kom er aan'

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

21 december is het zover dan staan regerend GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven en all time favoriet Badr Hari tegenover elkaar in het Gelredome te Arnhem. Het gevecht wordt gekenmerkt als het grootste in de geschiedenis van ons land.

Zowel Verhoeven als Badr hebben zich onder strikt trainings regime geplaatst, echter met de kanttekening dat Verhoeven ook zijn andere verplichtingen nakomt, zoals zijn ambassadeurschap van de Nationale Sportweek die van 20 t/m 29 september gehouden wordt.

Ik kom er aan

Badr daarentegen lijkt zich volledig gericht te hebben zijn training en beperkt zijn publieke optredens. Zal dit de legendarische kickbokser straks het voordeel geven in de wedstrijd tegen de altijd super fitte atleet Verhoeven?

LEES MEER >> Rico vs Badr in het Gelredome

Verhoeven mag dan wel activiteiten hebben naast het voorbereiden op de grote wedstrijd, toch maakte hij duidelijk via zijn Instagram dat zijn fans zich niet ongerust hoeven maken. Hij post dan ook ‘Klaar of niet, ik kom er aan’. Hoe het ook zij, de match tussen Verhoeven en Badr wordt er een voor in de geschiedenis boeken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ready or not…..here I come 💪🏻

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Bekijk ook

Nederlandse kickbokser in ‘9 minuten gevecht zonder jury’

De bekende Nederlands-Congolese kickbokser Chris Ngimbi, staat 27 oktober voor een grote uitdaging.

Gruwelijke armbreuk leidt tot zware knock-out (video)

Dat vechtsporten niet onderschat moeten worden, blijkt uit het Muaythai gevecht tussen de Thaise vechters Kingsanglek en Salatan.

Kickboks legende Peter Aerts: ‘Vriendjespolitiek bij GLORY’

Hij is een van de grootste kickboks legendes ter wereld, Peter Aerts en hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken als het om de sport gaat.