'Rico Verhoeven kan niet tegen mij op, ik kan hem verslaan' Nieuws
Nieuws

'Rico Verhoeven kan niet tegen mij op, ik kan hem verslaan'

'Rico Verhoeven kan niet tegen mij op, ik kan hem verslaan'

Alex Pereira de GLORY kickbokskampioen in 2 gewichtklassen is er zeker van, hij is de man die zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven kan verslaan. De Braziliaan daagde Verhoeven recentelijk uit en is zeker van zijn zaak.

In een interview gisteren zegt Pereira die de GLORY middengewicht en lichtzwaargewicht titels in bezit heeft, dat er een derde bij kan, die van Verhoeven. Momenteel traint Pereira met zwaargewicht UFC-vechter Glover Pereira, en Bellator MMA lichtzwaargewicht Lyoto Machida in Florida.

Ik kan Rico aan

Over het gevecht tegen Verhoeven zegt Pereira; ,,Ik ben de eerste die titels in twee divisies (tegelijkertijd) heeft bij GLORY, nu wil ik mezelf nog een keer uitdagen. Ik denk dat ik de technische tools heb om Rico te verslaan. " De winst van Pereira op Vahitov afgelopen januari bleef niet zonder controverse. zelfs de top van GLORY wil dat er snel een herkansing komt.

Pereira en Teixeira zullen nog twee weken in Florida blijven om Machida voor te bereiden op zijn toernooi tegen Ryan Bader op 9 april. De wedstrijd is een herkansing van een wedstrijd die negen jaar eerder plaatsvond tijdens UFC op Fox 4, waar Machida Bader in de tweede ronde knock-out sloeg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws