'Rico Verhoeven kan niet tegen mij op, ik kan hem verslaan' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Rico Verhoeven kan niet tegen mij op, ik kan hem verslaan’

‘Rico Verhoeven kan niet tegen mij op, ik kan hem verslaan’

'Rico Verhoeven kan niet tegen mij op, ik kan hem verslaan'

Alex Pereira de GLORY kickbokskampioen in 2 gewichtklassen is er zeker van, hij is de man die zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven kan verslaan. De Braziliaan daagde Verhoeven recentelijk uit en is zeker van zijn zaak.

In een interview gisteren zegt Pereira die de GLORY middengewicht en lichtzwaargewicht titels in bezit heeft, dat er een derde bij kan, die van Verhoeven. Momenteel traint Pereira met zwaargewicht UFC-vechter Glover Pereira, en Bellator MMA lichtzwaargewicht Lyoto Machida in Florida.

Ik kan Rico aan

Over het gevecht tegen Verhoeven zegt Pereira; ,,Ik ben de eerste die titels in twee divisies (tegelijkertijd) heeft bij GLORY, nu wil ik mezelf nog een keer uitdagen. Ik denk dat ik de technische tools heb om Rico te verslaan. ” De winst van Pereira op Vahitov afgelopen januari bleef niet zonder controverse. zelfs de top van GLORY wil dat er snel een herkansing komt.

Pereira en Teixeira zullen nog twee weken in Florida blijven om Machida voor te bereiden op zijn toernooi tegen Ryan Bader op 9 april. De wedstrijd is een herkansing van een wedstrijd die negen jaar eerder plaatsvond tijdens UFC op Fox 4, waar Machida Bader in de tweede ronde knock-out sloeg.

Bekijk ook

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

‘Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!’ Scheids spreekt

Er was wat commentaar van Mir op het stopzetten van de wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page