'Rico Verhoeven is een brug te ver voor Alex Pereira' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Rico Verhoeven is een brug te ver voor Alex Pereira'

'Rico Verhoeven is een brug te ver voor Alex Pereira'

Artem Vakhitov die in januari door Alex Pereira verslagen werd voor de GLORY lichtzwaargewicht titel, vindt dat de Braziliaan te snel Rico Verhoeven heeft uitgedaagd.

In een interview met Combat Press zegt Vakhitov dat de emoties de overhand moeten hebben gehad bij Pereira. Deze zou nog vol met adrenaline Verhoeven te hebben uitgedaagd.

,,Het lijkt me dat hij na het gevecht met mij gewoon zijn verstand verloor en gek werd. Ik geloof dat hij tegen Rico niet eens de minste kans heeft", zegt Vakhitov. ,,Rico is van een ander niveau en andere dimensie, dus Pereira's woorden zijn slechts woorden. "

Onterecht verloren

Vakhitov werd gevraagd hoe hij tegen de nipte beslissing van de jury aankijkt in zijn gevecht met de Brazilliaan, waar velen van vinden dat deze onterecht gewonnen zou hebben.

,,Ondanks het feit dat er ongeveer een maand is verstreken sinds de wedstrijd, schrijven veel mensen me nog steeds ter ondersteuning en zeggen dat ik heb gewonnen. Dat de overwinning van ons is gestolen. Ik geloof dat de overwinning aan mij behoort."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws