Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven in 4 man toernooi met Gerges, Rigters en Khbabez

Rico Verhoeven in 4 man toernooi met Gerges, Rigters en Khbabez

Rico Verhoeven in 4 man toernooi met Gerges, Rigters en Khbabez

Rico Verhoeven zal op 30 januari in een 4 man toernooi vechten. Gisteren werd bekend dat Jamal Ben Saddik geblesseerd moest afzeggen. Sindsdien draait de kickboksmolen op volle toeren.

Even de laatste stand van zaken. Ben Saddik is uitgevallen, Hesdy Gerges meldde zich vrijwel direct. Tarik Khbabez werd in eerste instantie benaderd maar gepasseerd. Levi Rigters zou tegen Verhoeven knokken.

Zo snel als het weer kan omslaan is dat met het kickboksen niet anders. Zojuist werd bekend dat GLORY (door de Telegraaf. red.) in plaats van een los titelgevecht, een 4 man zwaargewicht toernooi neerzet eind deze maand. In dit toernooi zal besloten worden wie uiteindelijk de Heavyweight Tournament World Champion mag noemen. Het gaat dus niet om de titel van Verhoeven zelf.

Super initiatief

Voor deze beknopte K-1 versie zien de halve finales er als volg uit. Rico Verhoeven zal tegen Hesdy Gerges vechten. Tarik Khbabez staat tegenover Levi Rigters. Wie als winnaar uit de bus komt staat dezelfde avond in de finale tegenover elkaar.

Met het creëren van een 4 man toernooi haalt GLORY flink wat kou uit de lucht. Met het alsnog toevoegen van Khbabez lijkt daarmee de onvrede te zijn opgelost. Ook maakt GLORY een statement door te tonen dat de organisatie haar flexibiliteit en innovativiteit niet kwijt is. Een 4 man toernooi zal veel kijkers trekken en de PPV (Pay Per View) flink omhoog tillen voor de organisatie.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Beladen strijd: Ilias Ennahachi behoudt ONE wereldtitel in Singapore

Illias Ennahachi (midden) Illias Ennahachi verdedigde met succes zijn ONE Championship vlieggewicht titel vandaag in ...

BREAKING: Nieky Holzken treft Australische kickbokslegende op 21 april

Nieky Holzken zal op 21 april het gevecht aangaan met Muaythai legende John Wayne Parr. ...

MMA-reus Ngannou doorstaat loodzware test (video)

Francis Ngannou is een vechter om tekening mee te houden. De reus is welhaast onverslaanbaar ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page