Rico Verhoeven in 4 man toernooi met Gerges, Rigters en Khbabez – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven in 4 man toernooi met Gerges, Rigters en Khbabez

Rico Verhoeven in 4 man toernooi met Gerges, Rigters en Khbabez

Rico Verhoeven in 4 man toernooi met Gerges, Rigters en Khbabez

Rico Verhoeven zal op 30 januari in een 4 man toernooi vechten. Gisteren werd bekend dat Jamal Ben Saddik geblesseerd moest afzeggen. Sindsdien draait de kickboksmolen op volle toeren.

Even de laatste stand van zaken. Ben Saddik is uitgevallen, Hesdy Gerges meldde zich vrijwel direct. Tarik Khbabez werd in eerste instantie benaderd maar gepasseerd. Levi Rigters zou tegen Verhoeven knokken.

Zo snel als het weer kan omslaan is dat met het kickboksen niet anders. Zojuist werd bekend dat GLORY (door de Telegraaf. red.) in plaats van een los titelgevecht, een 4 man zwaargewicht toernooi neerzet eind deze maand. In dit toernooi zal besloten worden wie uiteindelijk de Heavyweight Tournament World Champion mag noemen. Het gaat dus niet om de titel van Verhoeven zelf.

Super initiatief

Voor deze beknopte K-1 versie zien de halve finales er als volg uit. Rico Verhoeven zal tegen Hesdy Gerges vechten. Tarik Khbabez staat tegenover Levi Rigters. Wie als winnaar uit de bus komt staat dezelfde avond in de finale tegenover elkaar.

Met het creëren van een 4 man toernooi haalt GLORY flink wat kou uit de lucht. Met het alsnog toevoegen van Khbabez lijkt daarmee de onvrede te zijn opgelost. Ook maakt GLORY een statement door te tonen dat de organisatie haar flexibiliteit en innovativiteit niet kwijt is. Een 4 man toernooi zal veel kijkers trekken en de PPV (Pay Per View) flink omhoog tillen voor de organisatie.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page