Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven: ‘Ik wil Badr of ik vertrek bij GLORY’

Rico Verhoeven: ‘Ik wil Badr of ik vertrek bij GLORY’

Rico Verhoeven: 'Ik wil Badr of ik vertrek bij GLORY'

GLORY Wereldkampioen Rico Verhoeven is het wachten zat, hij wil Badr anders vertrekt hij bij GLORY Kickboxing.

Het AD bericht dinsdag dat Verhoeven serieus is en een gevecht met Badr wil, als dit niet gebeurt zal hij GLORY verlaten. “Anders verleng ik míjn contract bij Glory niet”, zegt Verhoeven tegen het AD.

Van Verhoeven was het bekend dat hij de dopingzaak rondom Badr op de voet volgde, de afhandeling van GLORY omtrent deze zaak zou mede bepalend zijn of de kampioen opnieuw zou tekenen met de vechtsport organisatie.

Te lang niet gevochten

Badr tekende afgelopen week een exclusief contract met GLORY wat een rematch mogelijk maakt. “Ik wil graag dat mijn eerstvolgende gevecht tegen Badr is. Zoals ik het uitreken, kan dat in december. Dan mag hij namelijk weer vechten. Er zijn voor Glory geen redenen om nog langer te wachten. Mijn laatste gevecht was in september. Dus in december heb ik al een jaar en 3 maanden niet gevochten.”

ZIE OKK>> Badr Hari verlengd contract met GLORY Kickboxing

Verhoeven is met nog 3 andere vechtsport organisaties in gesprek, volgens bronnen zou ONE Championship zware interesse hebben in de wereldkampioen, wie de andere zijn laat zich raden.

Bekijk ook

Cedric Doumbe: ‘Ik sla Murthel Groenhart knock-out’

Afgelopen week maakte GLORY Kickboxing bekend dat Cedric Doumbe en Murthel Groenhart elkaar wederom zullen treffen.

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.