RICO VERHOEVEN: ‘Ik heb nog genoeg te bewijzen’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / RICO VERHOEVEN: ‘Ik heb nog genoeg te bewijzen’

RICO VERHOEVEN: ‘Ik heb nog genoeg te bewijzen’

Rico Verhoeven stond vorige maand voor het laatst in de ring bij GLORY. Ook daar kwam de ‘koning van het kickboksen’ als winnaar uit de bus. Je zou haast denken dat hij niets meer te bewijzen heeft. Al denkt hij daar zelf anders over.

De regeerperiode van Verhoeven is een lange. Al een aantal jaren is de topatleet de koning van de zwaargewicht divisie bij Glory Kickboxing. Hij lijkt geen uitdaging uit de weg te gaan zoals bleek tijdens het viermanstoernooi in januari.

In een verkorte versie van de befaamde K-1 toernooien, stond Verhoeven eerst tegenover Hesdy Gerges. Een lang slepende vete werd uitgevochten. En eindigde in een knuffel moment in de ring. Daarna trof Verhoeven de gevaarlijke Glory nieuwkomer Tarik Khbabez. Deze moest opgeven vanwege een blessure.

Iedereen verslagen

Verhoeven kon hiermee wederom een dikke overwinning aan zijn toch al uitgebreide palmares toevoegen. Vrijwel direct kwam de vraag naar boven wat er nog voor uitdaging ligt voor Verhoeven. Iedereen verslagen en wat rest er nog.

Aan een post op Instagram te zien is Verhoeven nog lang niet klaar. In de begeleidende video trapt hij er stevig op los. De tekst zegt ook genoeg; ,,Weet je …… ik ben er al een tijdje. Niet zeker of ik nog veel te bewijzen heb ……. 🤔 ……… Ja, dat heb ik wel !!!! Duidelijke taal van de kampioen die nog lang niet uitgevochten lijkt.

Bekijk ook

UFC’er Jon Jones: ‘Terugkeer wordt een probleem’

Jon Jones verwacht een zware terugkeer naar de UFC-octagon.

VIDEO: UFC’er breekt PENIS, overal bloed en veel pijn

De UFC vechter is wel wat gewend maar dit was het meest pijnlijkste ooit.

Glory titelkanshebber: ‘September zijn wij aan de beurt’

Op social media was er nogal wat commotie ontstaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page