Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / RICO VERHOEVEN: ‘Ik heb nog genoeg te bewijzen’

RICO VERHOEVEN: ‘Ik heb nog genoeg te bewijzen’

Rico Verhoeven stond vorige maand voor het laatst in de ring bij GLORY. Ook daar kwam de ‘koning van het kickboksen’ als winnaar uit de bus. Je zou haast denken dat hij niets meer te bewijzen heeft. Al denkt hij daar zelf anders over.

De regeerperiode van Verhoeven is een lange. Al een aantal jaren is de topatleet de koning van de zwaargewicht divisie bij Glory Kickboxing. Hij lijkt geen uitdaging uit de weg te gaan zoals bleek tijdens het viermanstoernooi in januari.

In een verkorte versie van de befaamde K-1 toernooien, stond Verhoeven eerst tegenover Hesdy Gerges. Een lang slepende vete werd uitgevochten. En eindigde in een knuffel moment in de ring. Daarna trof Verhoeven de gevaarlijke Glory nieuwkomer Tarik Khbabez. Deze moest opgeven vanwege een blessure.

Iedereen verslagen

Verhoeven kon hiermee wederom een dikke overwinning aan zijn toch al uitgebreide palmares toevoegen. Vrijwel direct kwam de vraag naar boven wat er nog voor uitdaging ligt voor Verhoeven. Iedereen verslagen en wat rest er nog.

Aan een post op Instagram te zien is Verhoeven nog lang niet klaar. In de begeleidende video trapt hij er stevig op los. De tekst zegt ook genoeg; ,,Weet je …… ik ben er al een tijdje. Niet zeker of ik nog veel te bewijzen heb ……. 🤔 ……… Ja, dat heb ik wel !!!! Duidelijke taal van de kampioen die nog lang niet uitgevochten lijkt.

Bekijk ook

Van Fatboy naar spierbonk: Andy Ruiz toont transformatie

Andy Ruiz Jr heeft een dramatische fysieke transformatie ondergaan, sinds hij voor het laatst een ...

Voormalig rivaal staat open voor herkansing tegen Conor McGregor

Max Holloway, sluit de mogelijkheid van een herkansing tegen UFC voormalig dubbel kampioen, Conor McGregor ...

Ouder dan 27, sportschool verboden gebied, wie snapt het nog?

Met de recente verlening van de coronamaatregelen werd ook de irritatie flink verlengt van mensen ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page