Rico Verhoeven: 'Ik sta tegenover monsters in de ring' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Ik sta tegenover monsters in de ring'

Rico Verhoeven: 'Ik sta tegenover monsters in de ring'
Rico Verhoeven: 'Ik sta tegenover monsters in de ring'

Nog slechts enkele weken en dan staat zwaargewicht GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven voor zijn titelverdediging tegenover kickbokslegende Badr Hari.

Op 21 december zal in het Gelredome, Arnhem bepaalt worden wie de zwaargewicht titel van GLORY mee naar huis neemt, Rico of Badr. Zelf weet de huidige kampioen wel wie dat is. Hij schoof vrijdagavond aan bij het RTL programma Beau en was zeer stellig en zelfverzekerd.

"Ik heb altijd het gevoel dat ik win, als je achter een andere auto zit en je ziet een tegenligger komen terwijl je wilt inhalen, dan ga ik er altijd van uit dat het lukt. Op die manier sta ik ook in de ring, met het idee dat ik ga winnen."

Ik vecht in gedachten tegen een monster

Verhoeven staat erom bekend of season altijd op 70% klaar te staan om te vechten, bijschakelen voor een gevecht kost hem weinig moeite. De top atleet beschikt over een ijzeren discipline en top conditie. In zijn voorbereiding ziet hij een gevecht al voor zich en beeld deze in.

"Ik ga altijd de ring in met het idee dat er een monster tegenover mij staat. Dan kan het uiteindelijk alleen maar meevallen, "zegt Verhoeven. Ook is hij duidelijk over zijn tegenstander, "wij zijn beide topsporters maar ook vaders en komen in de ring om te winnen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws