RICO VERHOEVEN: 'Iedereen mag mij uitdagen maar bel GLORY' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

RICO VERHOEVEN: 'Iedereen mag mij uitdagen maar bel GLORY'

RICO VERHOEVEN: 'Iedereen mag mij uitdagen maar bel GLORY'
RICO VERHOEVEN: 'Iedereen mag mij uitdagen maar bel GLORY'

Voor wie het nog niet wist maar iedereen kan wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven uitdagen tot een gevecht.

Wil je een gevecht aangaan met GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven, dat kan. Het met hem zelf regelen echter niet. Daarvoor moet men bij GLORY zijn meld de vechter op zijn eigen website. Op het FAQ lijstje staat de vraag of hij uitgedaagd kan worden op de eerste plek.

Kan ik je uitdagen voor een gevecht? "Je bent welkom, maar je zult in de rij moeten wachten. Ik ben blij dat ik niet te maken heb met het kiezen van mijn tegenstanders, want dat is de taak van GLORY Kickboxing," is het antwoord op de FAQ.

Een beller is sneller

Nu zullen velen wel twee keer nadenken voor zij de topatleet uitdagen om te knokken. Een andere prangende vraag is, Wanneer is je volgende gevecht? "Meestal communiceer ik dit via mijn sociale kanalen, zodra ik de datum weet. Als er nog geen datum is, wacht ik ook op een aankondiging van GLORY."

Recentelijk kondigde Rico aan bij het tv programma Jinek dat hij hoopt in december of januari de ring in te kunnen. De fans hopen op een derde gevecht met Badr Hari. Echter staat deze op 7 november tegenover Benny Adegbuyi in het voorlopig enige aangekondigde event van GLORY in nieuwe vorm. Durf jij GLORY te bellen?

Overigens heeft de FAQ nog een aantal leuke weetjes over kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws