Rico Verhoeven: ‘Het blijft respectloos wat Jamal Ben Saddik heeft gedaan’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven: ‘Het blijft respectloos wat Jamal Ben Saddik heeft gedaan’

Rico Verhoeven: ‘Het blijft respectloos wat Jamal Ben Saddik heeft gedaan’

Rico Verhoeven: 'Het blijft respectloos wat Jamal Ben Saddik deed'

Rico Verhoeven is nog steeds niet echt gecharmeerd over zijn laatste treffen met Jamal Ben Saddik. Tijdens de Staredown spuugde de Belgisch-Marokkaanse vechter de GLORY-kampioen in het gezicht.

Tijdens zijn optreden in het tv-programma Peptalk gisteravond sprak GLORY wereldkampioen Verhoeven over zijn laatste gevecht met Ben Saddik in 2017. Verhoeven versloeg Ben Saddik genadeloos via technisch knock-out.

Het was destijds de tweede keer dat beide zwaargewichten met elkaar de strijd aangingen. In wat een herkansing van het eerste gevecht in 2011 die Ben Saddik won door Verhoeven te verslaan TKO.

Het begon bij de staredown

Jack van Gelder presentator van Peptalk blikte met Verhoeven terug naar het eerste spannende moment, toen Verhoeven en Ben Saddik oog in oog stonden op de staredown voor het gevecht.

Er werden wat woorden gewisseld en Ben Saddik spuugde Verhoeven in het gezicht. Een respectloos gebaar aldus de mening aan tafel bij Peptalk. ,,Het blijft respectloos, je spuugt niet iemand in diens gezicht dat is laag”, zegt Verhoeven die op 30 januari zijn derde gevecht met Ben Saddik aangaat.

Ik ben zo niet

,,Achteraf beweerde Ben Saddik dat ik iets zou hebben over de ziekte (kanker) die hij overwonnen heeft. Dat is klinklare onzin. Waarom zou ik dat doen. Iedereen die mij kent weet dat ik niet zo ben. Sterker nog als je zo’n ziekte weet te overwinnen ben je al een winnaar”,” aldus Verhoeven.

Ook zegt Verhoeven volgende maand het gevecht nog eens dunnetjes over te doen. Een ding is zeker beide vechters zullen elkaar in de ring niet sparen. Hopelijk zal de aanloop naar het gevecht beter verlopen.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page