Rico Verhoeven: 'Jamal Ben Saddik is een slecht persoon' (video) Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: 'Jamal Ben Saddik is een slecht persoon' (video)

Rico Verhoeven: 'Jamal Ben Saddik is een slecht persoon' (video)

In een van de meest onthullende interviews die Rico Verhoeven heeft gegeven, sprak de GLORY Wereldkampioen kickboksen duidelijke taal.

In gesprek met Radio DJ Fernando Halman afgelopen vrijdag nam Verhoeven geen blad voor de mond. Het kan dan ook als het meest onthullende interview gezien worden welke Verhoeven tot nu toe heeft gegeven.

Gezeten in de boksring sprak Verhoven over zijn jeugd, de weg naar de top van het kickboksen, de dood van zijn vader, het aanstaande gevecht met Badr Hari en over Jamal Ben Saddik.

In en in slecht persoon

Ben Saddik en Verhoeven stonden in september 2018 tegenover elkaar in de ring, een gevecht wat Ben Saddik volgens Verhoeven helemaal niet had verdiend. Verhoeven leek even te wankelen in het gevecht, herpakte zich en versloeg zijn tegenstander.

ZIE OOK >> Jamal Ben Saddik GORY geef mij Rico of ik vertrek

"Jamal Ben Saddik is een slecht persoon, als iemand je in het gezicht spuugt tijdens een staredown ga je een grens over. Het vervolgens gebruikt om mijn zwartte maken in de pers, dan ben je niet goed bezig, "zegt Verhoeven. "Ben Saddik is een slecht persoon. " Wil je nog meer over het interview met Nandoleaks zien bekijk dan bovenstaande video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws