Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico Verhoeven en Badr Hari 17 oktober oog in oog met elkaar

Rico Verhoeven en Badr Hari 17 oktober oog in oog met elkaar

Rico Verhoeven en Badr Hari 17 oktober oog in oog met elkaar

Op 17 oktober staan aartsrivalen Rico Verhoeven en Badr Hari sinds lange tijd weer oog in oog met elkaar.

De persconferentie met Rico Verhoeven en Badr Hari over de lang verwachte rematch tussen de twee aartsrivalen staat heeft een datum. Verwacht wordt dat het een spannend weerzien wordt de 17e tussen de regerend GLORY wereldkampioen kickboksen Verhoeven en The Golden Boy Badr.

Geschiedenis

Het event GLORY COLLISION 2 waar het gevecht plaats vindt was binnen zeer korte tijd uitverkocht. De rematch tussen Verhoeven en Badr wordt aangemerkt als het grootste gevecht in de geschiedenis van het kickboksen.

ZIE OOK >> Rico Verhoeven: Ik zal Badr Hari verslaan in Arnhem

GLORY COLLISION 2 vindt plaats op zaterdag 21 december in de GelreDome in Arnhem, het is dan bijna op de dag af drie jaar geleden dat ze voor het eerst tegenover elkaar stonden.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de persconferentie die start om 16:00 uur, live te volgen zijn via het Youtube kanaal van GLORY Kickboxing.

Bekijk ook

Nederlandse kickbokser in ‘9 minuten gevecht zonder jury’

De bekende Nederlands-Congolese kickbokser Chris Ngimbi, staat 27 oktober voor een grote uitdaging.

Gruwelijke armbreuk leidt tot zware knock-out (video)

Dat vechtsporten niet onderschat moeten worden, blijkt uit het Muaythai gevecht tussen de Thaise vechters Kingsanglek en Salatan.

Kickboks legende Peter Aerts: ‘Vriendjespolitiek bij GLORY’

Hij is een van de grootste kickboks legendes ter wereld, Peter Aerts en hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken als het om de sport gaat.