Rico traint op 'geheime plek' voor gevecht tegen Badr Nieuws
Nieuws

Rico traint op 'geheime plek' voor gevecht tegen Badr

Rico traint op 'geheime plek' voor gevecht tegen Badr
Rico traint op 'geheime plek' voor gevecht tegen Badr

Hij gaat even van de radar af, GLORY Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven.

Op 21 december staat Verhoeven tegenover Badr Hari in het Gelredome te Arnhem, om zich op de laatste weken optimaal te kunnen voorbereiden heeft de top atleet zich compleet terug getrokken op een geheime plek ergens in Nederland, zo meld de Stentor vrijdag.

Met een klein team wordt er gewerkt aan de laatste fine-tuning van Verhoeven, de plaats waar hij verblijft wordt strikt geheim gehouden, de villa staat in een bosrijk gebeid maar dat is dan ook alles wat er over bekend is. Er hangt veel van het aankomende gevecht af en Verheven zegt dan ook tegen de Stentor:

Klaar voor de strijd

"Het is vooral ontspannen en trainen. Maar het trainen is nu vooral nog bedoeld om het lichaam geprikkeld te houden. Het echte werk is al gedaan, ik hoef m'n lichaam niet meer te vermoeien. Maar alleen op de bank hangen is ook niet goed, af en toe moet ik effe flink blijven aanzetten."

"Ik ben op gewicht, daar hoeft niks mee bij of af, dat is al enkele weken zo. Als ik gewoon blijf doen wat ik doe, blijf ik op dat gewicht. Daar hoef ik me geen zorgen over te maken. Ik hou mezelf verder gewoon actief, bezig.” Wel gaat de kampioen af en toe naar huis om bij zijn gezin te zijn.

Naar huis

"Ik vind het natuurlijk leuk om bij mijn gezin te zijn, dus thuis ben je daar toch veel mee bezig. Ook daarom trek ik me nu terug. Al rijd ik nog wel af en toe naar huis om ze even te zien,”zegt Verhoeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws